glad geschoren vagina geil schatje

Trillend, schuddend en met ingehouden geschreeuw liet ze t gaan. Zij was t nu kwijt, maar ik nog niet Myrthe maakte aanstalten om mn paal te bevrijden en te onderwerpen aan een goede pijpbeurt. Blijf maar lekker zo liggen. Ik ga je neuken. Wil ook even die heftige geilheid uit mn lichaam pompen". Terwijl ik dat zei, trok ik mn broek ui. Naakt stond ik voor haar met een kale stijve overgevoelige pik die recht vooruit stond.

Schuif m maar snel in me. Ben klaar voor je", glimlachte Myrthe terwijl ze gebiologeerd naar mn paal lag te kijken. Ik hurkte voor haar, duwde mn eikel tussen dr schaamlippen en gleed pardoes die geile natte kut in. Begon haar dan ook direct met stevige kortestoten te neuken. Oefff wat was ik gevoelig Ik pakte de hakken van haar heels vast, drukte dr benen uit elkaar en naaide mezelf binnen enkele minuten naar een spetterend hoogtepunt.

Iedere druppel zaad verdween diep in haar heerlijke geile lijf. De hele tijd keek ze mij genietend en met een brede glimlach aan en vlak voordat ik kwam moedigde ze mij aan om haar en ik citeer: Nog geen kwartier binnen en de eerste orgasmes konden we al afvinken.

Nadat we uitgebreid hadden nagenoten van deze eerste spontane neukpartij besloten we samen te douchen. Het idee was om daarna naar Amsterdam te gaan om even wat te drinken en om de geilheid weer goed op te laten bouwen. De douche was heerlijk en intiem.

Er werd niet veel gesproken. Vooral intens gezoend, gestreeld, gevingerd en afgetrokken. Na het afdrogen liet ik haar weer dat geile fluwelen jurkje aantrekken. Ik hielp haar met het sluiten van de rits. Likte nog speels aan dr epels en kutje. Ga ik weer uitgebreid met jullie spelen", zei ik en sloot het jurkje. Ik trok mn jeans aan. Mocht niet van Myrthe. Dan wil ik ook makkelijk bij jouw lekkere paal kunnen. Plagerig stond haar jurkje alweer open.

Het uitzicht op haar kale kut werkte hypnotiserend. Mn paal was ook alweer hard. Ik parkeerde in de garage bij de bijenkorf. Toen Myrthe aanstalten maakte om uit te stappen hield ik haar tegen. Ik zette mn stoel naar achteren en trok mn broek omlaag. Mn pik veerde bevrijdend omhoog. Gretig kroop ze op mn schoot en met haar hand dirigeerde ze mn paal voor dr poesje. Langzaam liet ze zichzelf over me heen stappen.

Ik zal even goed afstempelen voor ik uitstap" en begon me vervolgens lekker even te neuken. Na een paar minuten hadden we de ergste geilheid weer onder controle en warn we klaar om de stad in te trekken. Hand in hand liepen we door de stad. Ieder rood stoplicht werd optimaal benut. Passievol stonden we te zoenen en onze handen checkte nog even elkaars geilheid. Alsof we alleen op de wereld waren. Als reactie duwt myrthe eerst haar tong in mn mond en kneed mn stijve pik even lekker.

Hier, thuis, in de auto. Maakt me niet uit hoe of waar, maar neuken gaan we", sist ze vervolgens terwijl ik een portiek ingetrokken wordt.

Het is er donker. Mensen lopen voorbij en zien ons niet. Myrthe knoopt mn broek los en begint gehurkt voor me aan een snelle pijpbeurt. Ik laat haar mij even goed hard maken voor k haar aan haar haren omhoog trek. Ik druk haar tegen de muur, ga achter haar staan en schuif het jurkje om dr middel.

Ik wrijf mn pik een paar keer door dr poesje voor ik m voorzichtig naar binnen druk. Rustig neuk ik haar daar in t portiek. We genieten van de sex en de omgeving waar we staan te neuken. Na een paar minuten pompen trek ik me terug. Trek haar jurkje weer goed en kleed mezelf weer aan. Een glimlach, een zoen en alsof er niets gebeurt is lopen we verder.

We lopen een drukke en wat schemerige kroeg binnen. Achterin aan de bar is nog een kruk vrij. Myrthe gaat zitten en ik zie al gelijk dat haar jurkje zo hoog omhoog gekomen is dat haar geile strakke, gladde kut duidelijk zichtbaar is.

Plagerig streel ik haar even over dr schaamlippen. Zit hier en hoop gewoon dat iedereen naar me kijkt en mn kutje bewonderd. Daarom zijn we hier. Om bekeken te worden, geil te worden enblijven en straks thuis de sterren weer uit de hemel te naaien!

God wat passen wij goed" Zo, zo wat een gezelligheid hier, hoor ik een zware vrouwenstem van opzij. Ik kijk opzij en direct in het leuke, mooie gezicht van een aantrekkelijke vrouw. Ongegeneerd laat ik mn blik over haar lichaam gaan. Mooi en lekker is ze. Ze is hoogblond, draagt veel make-up.

Een zwart fluwelen corset waar haar, overduidelijk, siliconen borsten, hun best doen om naar buiten te schieten. Ik zie een klein stukje van haar platte buik voordat een strakke lichtblauwe spijkerbroek mijn blik vult. Strak als een tweede huid en duidelijk de contouren van haar lijf tonend.

Om haar voeten draagt ze suede zwarte enkel laarsjes. Terwijl ik haar zo sta te observeren glijdt myrthe met haar hand over mn steeds stijver wordende pik. Nieuwsgierig en ongegeneerd staart deze mysterieuze vrouw tussen Myrthe dr benen. Zonder waarschuwing doet ze een stap naar voren en staat zo tussen Myrthe dr benen en begint haar rustig over dr blote kut te strelen.

Wat een warm welkom". Je man kleed me al uit met zn geile blik en jij biedt jezelf direct al aan. We ontspannen en lachen en stellen ons voor aan Monique. Terwijl ik mn hand even ongegeneerd over dr strakke kont laat glijden, kneed zij nieuwsgierig mn paal. Hmmm wat een avond heb ik. Een lekker glad kutje en een al bijna ontploffende paal. Hebben jullie zin om bij mij thuis wat te drinken?

Woon om de hoek". Verwachtingsvol kijkt ze mij aan en vervolgens Myrthe. Ik ben geil en ook Myrthe straalt. Met mn hand glij ik over haar blote buik, over dr strak ingepakte kutje tussen dr benen. Monique lacht, houdt mn hand tussen dr benen. Twee pikken voor je vrouw wel en een gulzig kontje en extra mondje voor jou.

Is dat ook goed? Myrthe ontploft bijna bij de gedachte en geeft Monique een felle, lange tongzoen. Ik ben zo geil dat ik ook wild ben. Ik wil deze geile trans naakt zien. Ik wil samen mn schatje neuken en daarna Monique in dr kont uitwonenen. Vlug werken we ons door de drukte in de kroeg naar buiten. Oh en één ding nog. Alles mag, maar er komt nog niemand klaar.

Jij wilt zaad in je kontje, dan krijg je zaad in je kontje", reageert Myrthe adrem. Ben godverdomme zo geil als boter! Ik ben ook in en oogwenk naakt. Met mn stijve paal strak vooruit gericht ga ik op de bank zitten. Myrthe duikt gelijk tussen mn benen en zuigt gretig op mn pik. Monique is heel snel terug. Dr jeans zijn uit. Alleen t zwart fluwelen corset draagt ze nog, maar haar dikke neptieten hangen er nu overheen en verder loopt ze nog op dr hakken.

Ik kijk gebiologeerd naar een halfstijve prachtige pik. Perfect maatje volgens mij. Een siddering schiet door mn lijf. Ik besef me dat ik er gewoon naar verlang om haar lekkers in mn mond te voelen groeien. Geilig slaat ze ons gade terwijl ze rustig met zichzelf speelt. Myrthe is te druk met mn pik en heeft niet in de gaten dat Monique en ik elkaar zo op afstand aan t opgeilen zijn.

Ik wenk haar bij mij te komen. Zonder een woord te zeggen weet ik haar duidelijk te maken dat ik haar wil pijen. Voordat ze op dr knieën voor me komt zitten streelt ze eerst teder Myrthe dr strakke kont en vingert haar uitgebreid. Smakkende geluiden en gekreun beginnen de kamer te vullen. Duurt me te lang. Myrthe stopt met pijpen en kijkt me nieuwsgierig aan terwijl Monique gewillig op me klimt en haar stijve klit voor mn gezicht komt zitten.

Ik pak m stevig vast en begin met een lik van dr ballen tot haar plasgaatje. Het volgende moment zuig ik m naar binnen. Uit Monique dr moment ontsnapt een ubergeile oerkreet. Ik grijp Myrthe bij dr haren en druk haar weer op mn pik. Zuigen, hoer, denk ik. Straks krijg jij twee dikke pikken in je hoerige lijf. Mijn God wat heerlijk om Monique dr almaar groeiende paal in mn mond te voelen. Ik zuig en lik als een bezetenen.

Alsof ik nog nooit anders gedaan heb en Monique is overduidelijk tevreden. Ik zie Myrthe omhoog komen. Het volgende moment trekt ze Monique dr billen uit elkaar en spuugt o dr strakke sterretje en begint haar vurig te rimmen. Kan mn schatje zichzelf er straks heerlijk in klaar neuken", verklaart ze haar spontane actie. Om gelijk weer met haar gezicht tussen Monique dr billen te verdwijnen. Die loeit steeds harder van geilheid. Minutenlang vreten we monique op. God, wat wil ik graag neuken.

Mn pik is hard en gevoelig. Heb zin om m lekker diep in een strak gaatje te palen. Ik stop met pijpen, kijk Monique aan: Myrthe is nu wel klaar voor 2 dikke pikken, denk je niet? Ik mag graag naakt lopen in huis of met een heel klein slipje aan vindt dat opwindend. Zo ook die ochtend de lamellen aan de straatkant waren dicht en ik liep in huis in een klein doorschijnend slipje. Stond aan de aanrecht koffie te maken toen opeens de deur open ging en daar de buurvrouw binnenkwam.

Ik keek heel verbaasd, omdat ik dacht dat me vrouw de deur op slot had gedaan toen zij weg ging maar dat was dus niet zo. Oja ik ben Gerard me vrouw is Elly en de buurvouw heet Gre en die is Toen Gre binnen stond keek ook zij verbaasd naar mij ik begon te kleuren en kreeg volgens mij een gigantische rooie kop. Sorry zij ze, kom ik niet gelegen?

Ik kreeg weer een beetje me zelfvertrouwen terug en antwoorden haar, is net maar hoe je het bekijkt. Ik stond met me buik naar de aanrecht toe dus ze kon me alleen van opzij bekijken. Ik wou wat over deze brief vragen zij ze en liet de brief zien die zij in haar hand had. Dacht bij me zelf nu of nooit laat ik het maar proberen en draaide me naar haar toe en zei zal ik me eerst even aankleden voor ik hem lees? Ze keek me aan en keek ook naar me kruis die al aardig dik aan het worden was in dat geile doorzichtige slipje.

Nou dat verbergt ook maar weinig buur van mij mag je zo blijven hoor mag het wel zien als iemand van me opgewonden raak. De schat is 50 en een Rubens type niet echt dik maar lekker stevig en heerlijke grote borsten maat c. Zelf is ze ook getrouwd en heeft 3 zonen, ze zei ben wel wat gewend hoor maar zo’n slip die je aan heb is wel geil hoor. Ik zei oké laat maar even lezen en ik liep naar de kamer en ging op de bank zitten. Ze volgde me ik vroeg haar of zij de deur even op slot wou doen nadat ze dat gedaan had ging ze op de andere bank zitten tegenover mij.

Terwijl ik las zag ik schuin vanuit me ooghoek, dat ze naar me keek ik werd er geil van en kon moeilijk de brief lezen was met me gedachten meer bij haar lijf dan bij die brief. Vroeg me eigen af of ik haar zou kunnen versieren had wel trek in haar. Ging onderuitgezakt tegen de rugleuning aan zitten en deed me benen wat uit elkaar. Onderwijl keek ik naar Gre en zag dat ze me volledig opnam en ook zij begon te kleuren.

Krijg je het warm Gre? Nou het windt me wel op wat ik zie buurman zei ze en me pik werd stijf en ik kan er zo heerlijk naar kijken. Vindt je het lekker om te kijken schat vroeg ik ja ze knikte. Nou vindt ik jou ook wel een lekker wijfie wil ook wel wat van je zien schat trek je T-shirtje uit. Weer begon ze te kleuren maar ik stond op en liep naar haar toe en ging naast haar zitten. Je mag er best wezen schat en ging met een hand naar het boordje van haar shirtje en begon hem omhoog te trekken ze stribbelde eerst nog wat tegen maar pakte toch fff later haar shirt bij de boord en trok hem over haar hoofd heen uit.

MMMMM ze zag er heerlijk uit en had een wit gebloemd bh-tje aan waar haar geile borsten maar net in pasten. Keek begerig naar haar en gaf haar een kus op haar lippen. Spannend hé vroeg ik haar, je bent nog nooit uit de kleren geweest voor een andere man?

Wat voor kleur slip heb jij aan schat of is het een setje dacht moet nu door zetten. Het is een setje en dat wil je zeker zien hé, mmm ja graag!!. Ze stond op en trok haar spijkerbroek uit en stond nu voor me in ook een klein hoog opgesneden slip wat een geil gezicht. Ik raakte haar aan en streelde zachtjes haar billen en voelde hoe zij huiverde van die aanraking lekker schat? Ik trok haar weer op de bank en sloeg een arm om haar heen en trok haar geil tegen me aan ooo wat voelde ze heerlijk aan, haar tieten die nog in de bh zaten priemde tegen me lijf.

Ze keek me aan en ik gaf haar een kus op haar lippen en drukte even later me tong tegen haar lippen die ze toen opende en raakten geil aan het tongen met elkaar mmmmm wat geil als je dat voor het eerst doe met een andere vrouw en zei dat tegen haar. Ook voor mij was het de eerste keer dat ik het met een ander deed en dat zelfde gold ook voor haar. We kunnen nog stoppen lieverd opperde ik als je niet wilt moet je het niet doen nee schat zei ze nu wil ik je helemaal.

Wil je voor me gaan staan vroeg ze me wil je lekker vaandichtbij bekijken en kan goed door dat geile slipje van je kijken. Oké schat en ging staan vlak voor haar ze streelde me dijen en er ging een hunkering door me heen Haar hand ging naar me pik en nam hem in haar handen mmmm lekker stijf lieverd komt door jou geil ding. Haar duimen gingen achter de rand van me slip en ze trok hem naar beneden en weer nam ze me ballen in haar hand oh je bent geil geschoren ja lekker hé zei ik is jou man dan niet geschoren nee jammer genoeg niet.

Oké nou Elly vindt het ook lekker als het zo glad is. Lekker met pijpen en likken geen haardjes in je mond. Mm ze boog naar voren en gaf een kus op me pik ik trilde als een rietje. Toen ze naar voren boog maakte ik haar bh los en er kwamen twee prachtige memmen te voorschijn. Nam er in elke hand een en voelde hoe zacht ze waren en toch ook nog best stevig. Ze kwam over end en ging tegen me aan staan ze wou me borstharen wel eens voelen tegen haar tieten haar man heeft geen borsthaar.

Glad geschoren vagina geil schatje

Glad geschoren vagina geil schatje Aziatische tiener met grote tieten en een gladde geschoren. Adonis Oksels Geile Vette BBW GF met een bril masturberen haar natte geschoren kutje. Heerlijke schatje is de plassen en masturberen geschoren vagina. 4 april Ik vind het onwijs geil als jij een lekkere kaal geschoren pik hebt! Dit is mijn nummer schatje ; Rexi · 1 jaar geleden Hoi! ik ben Johan · 1 jaar geleden Hoi ik wil wel mijn is glad geschoren ik vind het lekker. Geschoren. de beste gratis verzameling van vintage seks en retro porno op het net Glad geschoren Aziatische meisje speelgoed neuken haar natte kut. tweeling plezier. Mijn Geile Vette BBW Dikke Ex GF masturberen haar geschoren Kutje. Vlekkeloze schatje is pissen en wrijven geschoren spleet. Hetero - Een onvergeetelijk geil avontuur met Myrthe en Monique. Myrthe is een "Glad geschoren, in mn fluwelen niemendalletje wacht ik op wihcc.eu dat wat ? . "Ik wil je alleen maar neuken, schatje", fluisterde ik in haar oor. "Of likken of. Natte Vagina. deze video ' s zijn de vintage seks je ouders keek. de vrouwen zijn behaard, de seks is natuurlijk, en de seks is Gladde natte vagina s weergeven. Zijn hele vuist in haar geile natte vagina erotische schatje opent natte vagina en krijgt deflorated . De waardering voor een hawt geschoren vagina. 4 april Ik vind het onwijs geil als jij een lekkere kaal geschoren pik hebt! Dit is mijn nummer schatje ; Rexi · 1 jaar geleden Hoi! ik ben Johan · 1 jaar geleden Hoi ik wil wel mijn is glad geschoren ik vind het lekker.

Seks kijken sexdate drachten