pijpsnol pijpende homo

Begin maar eens geil aan je eigen pik te trekken. Laat maar eens zien hoeveel je kan spuiten. Wat hem niet snel genoeg ging en moest steviger doortrekken omdat hij niet alle tijd had. Ik bleef naar zijn geile harde pik kijken en ondertussen begon ik mij harder af te trekken. Hans kwam vlak voor me staan met zijn harde kale pik en zijn mooie volle kale hangzak met kloten.

Ik bleef doortrekken tot ik op het punt kwam klaar te komen. Door mijn wat schokkende houding kreeg ik ineens de opdracht "Met je hand je sperma opvangen. Ik wil zien wat je voor mij hebt opgespaard! Ik bleef hard doortrekken en voelde mijn kloten samentrekken en toen zette mijn orgasme in.

Ik spoot een paar straaltjes in mijn hand en ving het netjes op zoals mij dit ook opgedragen was. Hans pakte mijn hand en keer naar mijn productie "Wat is dat, dat is alles wat je aan sperma hebt! Lik jezelf schoon en doorslikken je eigen slettenzaad! Ik likte mijn sperma van mijn hand waar ik niet zo vies van was en toonde mijn hand toen ik klaar was. Hans kwam voor mij zitten en pakte een plexiglazen omhulsel wat ik direct herkende van filmpjes van cuckolds en andere geile mannen die ze droegen.

De kooi werd aangebracht met een ring en voelde mijn penis ingeklemd worden en vervolgens zag ik lijdzaam toe hoe een slotje werd aangebracht. Het voelde direct geil aan maar voelde ook een erectie opkomen waardoor het direct begon te knellen.

Wel geil zo belemmerend dat ding om mijn pik heen. Hans kwam daarna direct over mij heen staan en pakte mijn haren beet. Direct begon hij mij steviger in mijn mond te neuken en wederom een paar keer diep waarop ik proestend moest toegeven onder de druk van zijn harde dominante pik in mijn keel.

Hij bleef ruw door neuken in mijn mond wat wel zo geil was. Tot Hans ineens zijn pik beetpakte en zich boven mij zichzelf stevig begon af te rukken. Ik opende mijn mond en stak mijn tong uit om zijn sperma te ontvangen zoals een onderdanig sletje dat betaamt, was mijn gevoel althans. Hans bleef doortrekken en zag aan zijn lichaam dat zijn orgasme ieder moment zou doorzetten. Ik opende mijn mond wijder om zijn sperma te ontvangen en verlangde naar het moment.

Ik voelde ineens ook de beklemming en de gewenste uitwerking van de CB en mijn penis wilde harder worden maar werd steeds verder steviger afgeklemd. Het geheel liet mij zeker niet onberoerd maar voelde nu ook meer pijnlijk aan. Hans pakte mijn kin beet en drukte mijn hoofd op zij, van zijn pik af. Spoot vervolgens zijn geile sperma lozing over mijn wang en over mijn gezicht en voelde zijn sperma van mijn gezicht afdruipen. Hij bleef door rukken tot zijn laatste sperma verschoten was en smeerde toen met zijn harde penis zijn geil over mijn gezicht uit.

Direct daarna pakte hij weer zijn gsm en wilde weer meer foto's van mij maken. Direct probeerde ik te protesteren. Tevergeefs want direct weer werd mijn positie even duidelijk gemaakt. Wat direct de gevolgen hiervan zouden zijn om dit te weigeren. Ik moest met mijn vingers zijn sperma van mijn gezicht afhalen en tevens ook zijn sperma nuttigen, natuurlijk! Ik likte mijn vingers schoon en probeerde zo goed mogelijk zijn sperma van mijn gezicht te wassen. Na een paar foto's van mijn gezicht en hoe ik verder mijn gezicht aan schoonmaken was.

Moest ik achterover leunen wijdbeens daarna werden er ook foto's van mijn pik gemaakt met de aangebrachte CB in verschillende posities en borg Hans zijn toestel op.

Hans stond op en fatsoeneerde verder zijn kleding. Hij pakte mijn gezicht weer beet. Zou het slotje er zeker niet van afknippen als ik jouw was. Dan zijn de verdere gevolgen niet te overzien voor jouw.

Je bent nu mijn slet de aankomende dagen. Je zal ieder moment als mijn slet beleven. Hoe je het thuis regelt, dit zoek je maar uit maar dat ding blijft om jouw pik zitten. Direct realiseerde ik mij ook hoe ik dit in godsnaam verborgen kon houden eenmaal thuis. Ga nu maar snel naar huis anders valt het nog op dat je zo lang wegblijft!

We willen tenslotte niet hebben dat je uitleg thuis moet geven". Daarop liep Hans ineens weer weg en liet mij deze keer weer totaal verward achter. Ik trok mijn slip aan. Echter toen ik ook mijn spijkerbroek aantrok voelde ik de CB goed zitten. Niet geheel oncomfortabel maar leek wel enorme bult zo terwijl mijn pik nu geen erectie meer vertoonde. Ik liep met mijn hond weer terug naar huis  en voelde bij iedere stap die CB zitten. Wat wel geil aanvoelde en weer een zwelling van mijn pik veroorzaakte.

Eenmaal thuis liep ik direct naar boven om mijn gezicht te wassen. Keek in de spiegel en mijn gezicht was schoon. Bleef even naar mijzelf kijken en vroeg mij af waar ik mee bezig was. Vooral waar ik nu weer in beland was. Ik voelde me in zijn bijzijn een slet en genoot van zijn dominante houding. De momenten waren kort geweest en hevig maar van het pijpen had ik echt genoten.

Het toezien hoe een man zich stond af te rukken voor me had mij ook opgewonden. Direct voelde ik weer mijn erectie opkomen wat behoorlijk pijnlijk werd. Ik liet koud water over mijn pik stromen wat de zwelling deed afnemen. Dat moment kwam ik er ook achter dat ik daaronder mijzelf niet kon afdrogen. Zeer ongemakkelijk zou het dus worden om dat stomme ding te moeten blijven dragen. Maar nog erger was het om het voor mijn eigen vrouw dit als geheim te houden.

Mijn vrouw gaat gelukkig altijd vroeg slapen weinig tot geen seks. Dat was het grote voordeel op dit moment. Ik bleef nog even rustig tv kijken en probeerde zo goed mogelijk die bult te verhullen.

Voor mijn gevoel stak mijn lul verder uit dan normaal. Direct voelde ik toen ook weer mijn lul op dat moment opzwellen. Hans had gelijk gehad hierdoor zou ik constant aan hem moeten denken door dat stomme ding. Ik wachtte tot mijn vrouw in haar eerste slaap zou zijn en ging toen ook pas naar bed.

Ik probeerde op mijn buik te liggen wat niet comfortabel lag. Dan maar op mijn zijligging. Kon het niet nalaten om even met mijn ballen te spelen en kopje van mijn pik te stimuleren. Likte het voorvocht en zou mij op dit moment zo graag afgetrokken hebben. Supergevoelige pik en dat werd totaal belemmerd om een geile stijve pik te  hebben. Bij iedere zwelling kwam mijn pik bekneld te zitten en was zeker niet comfortabel. Ik probeerde die nacht te slapen maar lag alleen maar te woelen.

Waar had ik mij toch ingestort. Waarom mocht die vreemde man dit met mij doen. Waarom liet ik het toe. Wat alleen om een geile pijpbeurt te doen was geweest, had nu plaats gemaakt voor het gevoel dat ik overgeleverd was aan een vreemde man.

Fysiek en geestelijk had Hans nu echt controle over mij gekregen. Ik was zijn slet geworden die alleen maar nog een verlangen had naar zijn volgende stap. Gebroken werd ik de volgende morgen wakker.

Mijn ochtend erectie zorgde ervoor dat ik vroeg wakker werd en maar direct op stond. Mijn vrouw lag nog te slapen. Die man die niet naar haar verlangde! Die man die naar een andere vreemde man verlangde die nu zogenaamd zijn Meester was. Snel ging ik mij eerst douchen en zo goed mogelijk met wat toiletpapier probeerde ik mijn pik te drogen.

Ik zou vanaf dat moment  alleen nog wat ruimere broeken dragen en geen strakke slips. Nadat ik koffie had gezet controleerde ik direct weer mijn email. Opende het bericht en zag mijn foto's hoe ik onder het sperma zat. Nog geiler werd ik van de foto met mijn gekooide pik poserend in het gras. Wat was dit spel toch geil en kon het niet nalaten om Hans een bericht te zenden.

Ik dankte hem voor het genot wat hij mij bezorgde had. Niet kon wachten om weer gebruikt te worden. Sloot de computer af en reed vervolgens naar mijn werk. Gedurende de dag controleerde ik meerdere keren mijn email. Dit deed ik op mijn Samsung zodat ook niemand ooit hier op werk hier achter zou komen. De gehele dag bleef mijn pik maar opzwellen als ik maar even mijn gedachte weer verzette.

Na kantoor reed ik naar huis en hetzelfde ritueel vervolgde weer. Vrouw naar bed, ik mijn email controleren. Een nieuw bericht kwam pas de volgende dag binnen. Hans was niet content met mijn eerdere bericht. Ik had hem niet gepast aangesproken. Ik zou hiervoor ook gepast gestraft moeten worden.

Wat de straf in hield werd niet aangegeven en wat het verder voor gevolgen zou hebben. Ik schreef vlug een bericht met een aanhef van Geachte Meester. Verder met mijn nederige verontschuldigingen en het niet meer voor zou komen. Met een verzoek om als het de Meester zou behagen deze dan ook direct over mij mocht beschikken. Sloot het bericht verder af met Uw nederige pijpslet. Diezelfde avond volgde weer een bericht. Het bericht was ontvangen en hierin was een opdracht bijgesloten.

Ik werd verplicht om mijn borst glad te scheren, mijn billen en bilnaad verder natuurlijk mijn schaamhaar. Dit werd weer een nieuwe uitdaging. Gelukkig ben ik licht behaard en intiem altijd geschoren.

Diezelfde avond voldeed ik nog aan zijn wens. Ik vertelde dat ik even ging douchen aan mijn vrouw. Tijdens het douchen scheerde ik mijn borst, ballen en zo goed mogelijk mijn schaamhaar verder mijn billen en bilnaad.

Daarop pakte ik mijn mobiel om foto's te maken. Eerst wilde ik mijn gezicht afschermen, maar dit had natuurlijk geen zin meer. Vooral niet met zijn andere compromitterende foto's in zijn bezit. Ik verstuurde de foto's en schreef in het bericht dat ik mijn opdracht voltooid had voor mijn Dom.

Verder ondertekende ik weer met Uw nederige slet. Ik was weer supergeil met een opgezwollen pik in zijn kooi. De pijnlijk afgeknelde pik had ook iets en gaf het gevoel onderdanig te zijn aan hem. Gewoon het idee alleen al. Hier in mijn eigen huis werd ik door iemand anders gevangen gehouden. Wederom die nacht was het een onrustige nacht. Streelde mijn lichaam zo heerlijk glad aanvoelend en speelde met mijn gekooide pik.

Mijn voorvocht vloeide iedere keer rijkelijk. Ik was tepelgeil en bewerkte met mijn nagels mijn tepels. Speelde met mijn teelballen en trok aan mijn zak en perste mijn ballen samen in mijn vuist. Het echt kunnen klaarkomen werd ik in belemmerd maar ook dit was geil om te beleven. Wederom stond ik vroeg op om te gaan douchen en niet betrapt te worden door mijn vrouw. Beneden vlug koffie gepakt en opende weer mijn email en een nieuw bericht van Hans. Dit bericht was kort en bondig.

Goed gedaan slet complimenten. Dat was alles verder niets. Niet eens een iets uitgebreider bericht. Niet een nieuwe opdracht en bedankte maar netjes voor de zekerheid maar was ook teleurgesteld.

Daarop volgende dagen verliepen rustig en in een vast patroon. Nog steeds had mijn vrouw gelukkig niets in de gaten dat ik een CB droeg. Regelmatig had ik een stijve pik en verlangde om klaar te komen. Enige wat ik deed was het oplikken van het  voorvocht wat ik  wel kon produceren. Iedere dag bleef ik regelmatig mijn email controleren in de hoop een bericht te vinden van Hans.

Teleurgesteld als ik weer geen bericht aantrof. Frustratie begon na een paar dagen mee te spelen, geen contact, het niet kunnen klaarkomen. Ik was zelfs al aan het overwegen om het slot af te knippen. Was het misschien alleen een spel waar iemand stiekem van genoot.

Wat nu als Hans nooit meer contact op zou nemen. Liep ik hier een beetje met een kooi met de kans betrapt te worden door mijn eigen vrouw.

Ik besloot paar dagen te wachten en dan het besluit te nemen om het slot definitief te verwijderen. Pas na vijf volle dagen sinds het aanbrengen, was daar ineens een bericht waar ik zo lang op gewacht had. Ik wens over jouw te kunnen beschikken. Discretie heb ik toegezegd. Stuur mij een paar data aankomende dagen. Dagen dat jij een volledige avond beschikbaar kan zijn. Ik keek vlug mijn agenda na en verzon een afspraak om avond vrij te maken.

Ik verzond direct die dag het bericht overmorgen en de dag daarop beschikbaar te kunnen zijn. Bericht opgesteld met de juiste aanhef en sloot ook bericht weer af met een nederige ondertekening.

Het bericht had ik nog niet verzonden en een nieuw bericht volgde direct daarop. In het bericht stond verder een instructie vermeld.

Scheren van borst, schaamhaar en billen. Verder  stond vermeld een straatnaam en de hoek waar ik twee dagen later klaar moest staan. Ik verzond direct daarop een bericht terug, met een bevestiging wederom op gepaste wijze. Ik wachtte even maar er kwam geen bericht meer. Die avond kon ik zeker de slaap niet meer vatten. Gay vrienden geven elkaar een heerlijk rimbeurt.

Gay sex in het restaurant. Gay man zuigt zijn pik bijna blauw. Jonge gay boys neuken elkaar in hun c. Twee vrienden pijpen elkaar. Drie jonge gay knapjes houden een orale sex onderonsje.

Gay kerels hebben heftige amateur sex. Alle actie gebeurt op het homo toilet. Verjaardag feestje wordt een gay orgie. Twee transsexueel prostituees neuken elkaar en een homos Twee vriend hebben homo gevoelens voor elkaar. Deze ondeugende kerel pijpt zijn gay kameraad.

SPUITENDE MEIDEN PRIVE ONTVANGST SHEMALE

EROTHEEK HENGELO GASTENBOEK GANGBANG VANDAAG Kijk Pijpende slet slikt 5 ladingen sperma in op wihcc.eu, de beste hardcore porno site. wihcc.eu is de plek met de breetste selectie aan Cumshot sex. Homo trio pijpen en neuken · Gay gloryhole · Pijpende homo binken · Hunk word verwent door twee knullen. Kinky gay slet heeft geen probleem met deepthroat. Gratis pijpende homo, sex filmpjes met lesbische gevoelens op latere leeftijd en zijn gespierde harige borst geil gelikt en gebeten en dan door naar die grote.

John zegt vervolgens Tuurlijk, dat is waarvoor jij hier bent, om te pijpen en nog veel meer. Dus pijp me nu maar eens goed. Ik neem zijn pik weer in me mond en John filmt nog even door. Dan stopt hij met filmen en doet wat op zijn telefoon en legt deze vervolgens weg.

Hij leunt achterover, plaatst zijn handen op mijn hoofd en beweegt me hoofd nu tegengesteld op de stoten van zijn heupen op en neer. Zijn pik verdwijnt diep in me mond en ik heb moeite hem te verwerken. Adem door je neus en ontspan zegt John kreunend terwijl hij het tempo verder opvoert. Ik hoor hem kreunen en proef zijn voorvocht in mijn mond.

Zijn greep op mijn hoofd verstrakt en zijn pik glijdt elke keer tot aan mijn lippen uit mijn mond waarna ik met me tong zijn eikel streel om er dan weer geheel in te verdwijnen. Zijn pik is vochtig van mijn speeksel en zijn voorvocht en door het heftige en hoge tempo loopt zijn voorvocht ook uit de hoeken van mijn mond. Dan hoor ik John kreunen Oh ja, ja…heerlijk…pijp me slet!

Dikke stralen van zijn geil schieten eruit en vullen me mond. Terwijl ik hem hoor kreunen laat hij me hoofd los en terwijl ik naar achter ga spuiten de laatste golven in me mond en op me lippen. Heerlijk en lik me pik nu schoon geile slet! Goed zo slet, dat was heerlijk.

Als beloning heb ik zo een verrassing voor je. Ik heb geen idee waar hij het over heeft maar daar kom ik snel achter. John loopt met me mee naar de badkamer zodat ik me een beetje kan opfrissen. Terwijl ik voorover buk naar de wasbak en me gezicht was streelt John mijn kontje en knijp er in. Lekker geil strak en klein kontje heb je zegt John terwijl zijn vingers nu door me bilspleet gaan.

Me gezicht is schoon en ik wil overeind komen maar John pakt met zijn grote hand mijn nek en zorgt er zo voor dat ik in deze houding blijf staan. Voorover blijven staan en spreid je benen zegt John en terwijl ik dat doe laat hij me los.

Zijn vingers gaan weer door me bilspleet en een vinger drukt zachtjes tegen me sterretje. Hmmmm lekker strak hoor zegt John terwijl hij zijn vinger naar binnen drukt.

Ik kreun zachtjes als ik voel hoe zijn vinger dieper in me verdwijnt. Ik voel wat kouds en vloeibaars op mijn bilspleet landen en begrijp doordat de vinger nu makkelijker naar binnen gaat dat dit glijmiddel zal zijn.

Al snel volgt een tweede vinger en hoewel dit eerst even moeilijk gaat veranderd dat snel en gaat zijn vingers snel en soepel in en uit mijn kontje. Tijd voor wat anders zegt John en ik voel hoe hij zijn vingers uit me kontje haalt en er iets anders tegenaan drukt en dan naar binnen drukt. Dan voel ik het ding opzwellen in me kontje en later begrijp ik dat het een buttplug was.

Het dingt wordt groter en rekt me op en ik heb moeite het te verwerken. Dan stopt John met het groter maken van het ding en zegt kom maar mee, we gaan beneden nog wat drinken. Eenmaal beneden gaat hij op de bank zitten en zegt me naast hem plaats te nemen. Ik loop naar de bank en wil gaan zitten maar voel al snel dat zitten moeizaam gaat. John lacht en geeft mijn biertje aan.

Met moeite zit ik op de bank en John streelt me bovenbeen en zegt Je kan wel lekker pijpen sletje, volgens mij vond je het wel lekker he?. Ik twijfel even maar als John in me been knijpt zeg ik snel Ja, het was erg lekker en geil.

Dat wordt de rest van de avond ook zegt John lachend en hij kijkt me met een grote glimlach aan. Dan zoekt zijn hand mijn pik op en begint deze weer te trekken. Ik probeer zoveel als mogelijk, met de buttplug in, te ontspannen van zijn hand die mij verwent.

Ik sluit me ogen en geniet en dan opeens, totaal onverwachts, gaat de deurbel. Ik open me ogen en kijk John aan. Hij lacht naar me en zegt Dat zal de verrassing zijn. Doe jij even open? Ik kijk hem twijfelend maar hij antwoord Hup snel een beetje terwijl hij een forse kneep in mijn stijve pik geef.

Ik sta twijfelend op en kijk om me heen voor me kleren. Die heb ik opgeborgen, weet je nog? Je hebt ze ook niet nodig, doe de deur zo maar open zegt John. En snel een beetje vervolgt hij terwijl hij me een klap op me kont geeft. Ik weet niet wat ik anders moet doen en dus loop ik naar de gang en naar de deur. Ik ga achter de deur staan als ik deze open trek en met me hoofd om de deur kijk.

Ik zie een man staan van ongeveer dezelfde leeftijd als John. Hij is kleiner dan ik, ik schat zo 1. Hij heeft een bril op en lacht me toe terwijl hij naar binnen stapt. Hij duwt de deur dicht en bekijkt me met een keurende blik van top tot teen. Dat ziet er lekker uit. Hoi, ik ben Piet en hij steekt zijn hand uit. Ik steek mijn hand uit en zeg Hoi, ik ben Sander. Ga jij maar voor Sander zegt Piet en terwijl ik naar de kamer loop voel ik hoe Piet me kontje uitgebreid bekijkt.

Eenmaal in de kamer hoor ik John zeggen En Piet, wat vindt je van ons geile sletje? Ik loop naar de keuken als ik Piet hoor antwoorden Het is een heerlijk sletje John, met een lekker mooi en strak kontje en ik zag dat je hem al een buttplug hebt gegeven. Waar heb je hem gevonden?.

Ik pak de biertjes, open ze en loop terug de kamer binnen als ik John hoor zeggen Ik heb hem via internet gevonden en hij geilt erop om gebruikt te worden door oudere mannen.

Ja, toch geile slet? Ik voel een tweede hardere klap als John nogmaals vraagt Ja toch geile slet? Kom lekker tussen ons in zitten zegt John terwijl hij met zijn hand om de plek tussen hen in wijst. Ik ga zitten en voel direct twee handen bij me kruis die me betasten, een van John en een van Piet. Mijn handen worden naar hun kruizen gebracht en zo zit ik naakt op de bank met twee mannen die ik niet ken met mijn handen in hun broeken trekkend aan hun pikken terwijl zij met mij pik en ballen spelen.

Deze gedachte maakt me toch weer erg geil. Met zijn vrije hand bedient John zijn mobieltje en dan zie ik mezelf op de tv, vanboven gefilmd, zittend op de bank en met mijn ogen dicht de pik van John pijpend. Met lange halen zuig ik op zijn pik en ik hoor John op tv zeggen lekker he slet waarna ik met volle mond antwoord ja. Zo dat is echt een geile slet hoor ik Piet zeggen terwijl ik zijn pik harder en harder voel worden. Het filmpje stopt en dan gaat de deurbel weer. Wederom schrik ik en terwijl John en Piet lachen zegt John Je weet wat je moet doen, kom doe de deur eens snel open.

En zo loop ik wederom naakt en met een stijve naar de gang in het huis van een man die ik niet ken om de deur open te doen voor naar alle waarschijnlijkheid een andere man die ik niet ken.

Ik ga weer achter de deur staan en open de deur terwijl ik met me hoofd om de deur kijk. Ik zie twee mannen van een jaar of 65 voor de deur staan.

De ene man is iets kleiner dan mij, ongeveer 1. De andere man is iets kleiner, ook grijs en ook fors. Echter hij is niet zozeer dik en heeft dan ook niet echt een buikje. De grootste man stapt naar binnen en duwt de deur helemaal open zodat ik nu naakt vol in de opening sta.

Beide mannen lachen en ik hoor de kleinere man zeggen er komt een vrouw met een hond aan, geef haar eens een aandenken Frits. De grotere man reageert direct en zegt tegen mij op je knieen voor me slet en duwt met zijn handen op me schouders om me omlaag te krijgen.

Ik weet niet wat te doen, ik wil niet naakt in de deuropening staan dus ik probeer me om te draaien om terug naar de kamer te gaan. De lange man pakt me schouders echter stevig vast en de kleinere man stapt nu naar binnen en helpt de grote man om mij op me knieen te dwingen. Ik merk dat de kleinere man erg sterk is en voor ik het weet zit ik op me knieen voor de grote man. Hij opent zijn broek en haalt zijn pik tevoorschijn en zegt Pijpen slet! En snel een beetje. Terwijl hij zijn pik tegen me lippen duwt.

Ik kan niks anders en open me mond en begint op zijn lul te zuigen. Zo zit ik naakt op me knieen een vreemde man te pijpen terwijl de voordeur nog open staat. De grote man pakt me hoofd en beweegt het op en neer terwijl precies op dat moment de vrouw met de hond langsloopt. Ze kijkt onze kant op en blijft dan staan om het schouwspel te bekijken. De mannen lachen en ik hoor de kleinere man zeggen De show is over mevrouwtje en hij doet de deur vervolgens dicht.

De grote man trekt zijn pik nu terug uit me mond en zegt kom slet we gaan naar de kamer, me pik mag je straks nog veel langer proeven. Hij helpt me overeind en duwt me richting de woonkamer. Terwijl ik die kant op loop voel ik handen op me kont die erin knijpen en me betasten. Wat een heerlijke slet heb je geregeld John, goed geregeld hoor!

Ben blij dat hij je bevalt Frits, ik ben er ook erg blij mee hoor ik John antwoorden waarop de lange man weer zegt we hebben een buurvrouw van je al een showtje gegeven hoor. John lacht en zegt dan mannen dit is sletje Sander, hij is hier vanavond voor ons genot.

Slet Piet kende je al en dit zijn Frits en Ben en wij gaan vanavond lekker genieten van je. Maar haal nu eerst maar ook twee biertjes voor Frits en Ben. Ik loop naar de keuken en vraag me nu toch wel heel zenuwachtig af hoe deze avond verder zal gaan verlopen. Met de biertjes in me hand kom ik de kamer weer in en zet deze op tafel. Daarna weet ik mezelf even geen houding te geven en Frits ziet dit en zegt weet je niet waar je moet zitten sletje, kom dan maar op je knieen hier voor me zitten.

Kunnen we fijn verder gaan waar we gebleven waren. Als ik al enige twijfel had doet de klap van John op me kont deze vervagen en ik loop naar Frits toe en kniel voor hem. Frits opent zijn broek en haalt zijn pik tevoorschijn en zegt dan kom pijpslet, doe je best eens en pakt dan me hoofd en brengt die naar zijn pik. Ik open me mond en neem zijn half slappe pik in me mond. Ik zuig op zijn pik terwijl ik me hoofd op en neer over zijn pik beweeg.

Met ze hand trekt Frits zijn eikel bloot en zegt dan speel met je tong maar lekker met me eikel sletje. Ik steek daarop me tong uit en lik zijn eikel en duw me tong in zijn pisspleet. Hmmmmm heerlijk slet, je bent een echte pijpslet hoor ik Frits kreunen waarna de mannen lachen. John zegt vervolgens Dat is hij echt, kijk deze filmpjes maar eens en vervolgens zie ik uit me ooghoeken hoe ik op tv John pijp en daarna onderdanig naar hem toe kruip en smekend vraag of ik hem mag pijpen.

Wat een geile donder zeg hoor ik Ben zeggen en de mannen knikken instemmend. Het is tijd voor meer actie hoor ik John zeggen om te vervolgen haal nog eens vier biertjes slet.

Frits trekt zijn pik terug en ik sta op en loop weer naar de keuken. Blijf daar tot ik je roep slet hoor ik John zeggen en met de geopende biertjes wacht ik in de keuken. Kom maar zegt John dan en ik loop de kamer binnen. De meubels zijn weggeschoven en op de grond ligt een grote tweepersoonsmatras. Daarnaast zijn alle vier de mannen naakt en ik bekijk de vier zestigers eens goed. Alle vier zijn ze stevig en behaard, de een wat meer dan de ander.

En ook hebben ze allemaal en half stijve pik hangen, ik weet dan ook niet goed waar ik kijken moet. Ik geef alle mannen een biertje en daarna zegt John jij bent het middelpunt sletje, ga maar op knieen en handen in het middel van de matras zitten waarna ik gehoorzaam op de matras kruip. Frits en Ben stappen voor me op me af en gaan met hun kruizen vlak voor me staan. Mond open en stil blijven staan zegt Frits waarna beide mannen hun kruis door mijn gezicht wrijven.

Ik voel hun pikken tegen me wang, me neus, me voorhoofd en af en toe glipt er een door me mond. Hun schaamharen kriebelen in me gezicht terwijl ook hun ballen me gezicht overal raken.

Ondertussen voel ik hoe achter me iemand de buttplug kleiner maakt en uit me haalt. Me kontje blijft een beetje open staan en ik voel hoe er glijmiddel rond en in me kontje gesmeerd wordt. Frits en Ben stoppen met hun kruizen in me gezicht wrijven en begin me nu om en om te swaffelen en zo hun pikken stijver te maken. Ik voel tijdens het swaffelen hoe voorvocht zich over me gezicht verspreid bij elke klap van hun pikken.

Ondertussen voel ik weer iets tegen me kontje drukken wat langzaam naar binnen wordt gedrukt. Aan het warme gevoel en de grote besef ik al snel dat dit een pik moet zijn. Schuin naast me zie ik John met een camera staan die alles filmt en ik besef dus dat Piet me dus neukt. Zijn handen pakken me heupen terwijl hij zich langzaam helemaal bij me naar binnen drukt. Ik heb moeite hem te verwerken maar echt erover nadenken kan ik niet want ik hoor Frits zeggen tijd op te pijpen, geile hoer en hij duwt zijn pik in me mond en pakt me ze handen mijn hoofd vast.

Zowel Piet als Frist neuken me nu, de een in me kontje en de ander in me mondje en dit maakt me toch wel erg geil. Ben staat naast Frits en trekt zichzelf en terwijl Piet het tempo steeds verder op voert, zijn pik bijna uit mijn kont halend om hem er vervolgens weer diep ik te drukken, geeft Frist me hoofd aan Ben en moet ik hem nu pijpen terwijl Frits zich verder aftrekt.

Piet en Ben zoeken hetzelfde tempo, zodat ze beide tegelijk hun pik diep in me duwen terwijl ze respectievelijk me heupen en hoofd naar zich toe trekken. Zo krijg ik het gevoel dat beide nog dieper in me komen en ook ik wordt geiler en geiler.

Ik probeer de pik van Ben goed en lang te zuigen en beweeg me kontje bij elke stoot van Piet naar hem toe zodat hij nog verder in me komt. Ben geeft me hoofd weer aan Frits welke gelijk zijn pik diep in me keel ramt en als een razende tekeer gaat. Ook Piet neukt me kontje nu als een razende en aan zijn handen die me heupen hardhandig naar hem toe trekken bij elke stoot en zijn hijgen kan hij elk moment komen. Hij trekt zijn pik uit me kontje en al snel voel ik zijn stralen sperma op me rug landen.

De laatste klodders druppelen op me kontje terwijl voor me Ben en Frits beide schuin naast me staan en zich vlak voor me gezicht aftrekken. Ogen dicht en mond open pijpslet kreunt Frits en ik heb me ogen nog maar net dicht en me mond open of de eerste stralen van Frits raken me gezicht vlak onder me linker oog al snel gevolgd door Ben zijn eerste straal die op me voorhoofd bij me rechter wenkbrauw komt.

De tweede golf van beide mannen landen op me gezicht waarna ze beide hun eikel in me open mond houden waar de laatste golven in me mond spuiten. In je mond houden en niks doorslikken slet hoor ik John roepen terwijl de laatste zowel Frits als Ben uitdruppelen op me lip om daarna hun pik door me gezicht te wrijven.

Hou je mond open en open je ogen slet hoor ik John zeggen en als ik me ogen open zit John met ze camera vlak voor me en zoomt in op me gezicht.

En nu dat geil door je mondje laten gaan, doorslikken en dan je mond weer open en je lippen aflikken vervolgt John. Gehoorzaam kijk ik onderdanig maar heel geil in de lens en laat het warme zaad door me mondje gaan. Daarna doe ik me mond dicht en slik het geil door wat bitter smaakt. Daarna open ik me mond en lik met me tong de restjes zaad van me lippen. Perfect zegt John en uittijgend kom ik een beetje bij van alles wat ik heb moeten verwerken.

John gooit en handdoek naar me toe zodat ik me gezicht kan schoonwrijven van het zaad en loopt dan met de camera naar de tv en sluit deze aan en al snel zie ik mezelf op de matras terug op tv en zie ik hoe de mannen mij gebruiken.

Ik wordt dan ook gelijk weer geil en het lijkt wel of John dit merkt. Hij gaat op zijn billen op de matras zitten en zegt me voor hem te liggen en hem te pijpen. Ik kruip naar hem toe en neem zijn pik in me mond. Ik zuig op zijn paal die al snel harder wordt als John ineens zijn handen op me hoofd legt en vol in zijn kruis drukt. Ik moet bijna kokhalzen en heb het gevoel of ik stik en net op het moment dat ik denk te moeten overgeven laat John me los.

Ik heb heel even rust maar dan drukt hij me hoofd weer in zijn kruis. Zijn schaamharen kriebelen in me neus en de geur van zijn pik is niet te missen. Weer laat hij me los op moment dat ik denk dat het teveel wordt. Binnengekomen kleedde hij mij helemaal uit en zei; "nu ben je helemaal van mij en van de anderen die binnenkomen en iets willen, en je doet wat ik je zeg. Dus nu op je knieen en verder pijpen lekkere pijpslet"?. Ik deed trouw wat hij op zijn dwingende toon zei en nam opnieuw zijn lul in mijn mond.

Hij pakte mijn hoofd van achter beet en haalde mijn mond langzaam over zijn lul heen. Naar boven kijkend zag ik dat hij met zijn ogen dicht stond te genieten. Terwijl ik hem pijpte en met mijn hand zijn ballen streelde hoorde ik de deur van de dark room open gaan.

Er was nog iemand binnengekomen. Ik keek uit mijn ooghoeken of ik iemand kon zien en inderdaad er stond een man naar ons te kijken. Na een paar minuten haalde de kijker ook zijn lul uit zijn broek en begon een beetje te trekken. Ik stak mijn hand uit en wenkte hem om naar ons toe te komen. Toen hij dichtbij genoeg was nam ik zijn lul in mijn hand en terwijl ik doorpijpte begon ik hem langzaam af te trekken.

Hij streelde mijn blote schouders en zakte door zijn knieen en gleed met zijn hand over mijn rug naar mijn billen en stak zijn vinger in mijn kontje. Hij zei tegen de man die ik nog steeds pijpte of hij mij in mijn kontje mocht pakken.

Ik rilde bij de gedachte dat dit hier in de darkroom met een onbekende zou gebeuren. Hij maakte mijn kontgaatje nat en duwde twee vingers naar binnen. Ondertussen begon de man die ik pijpte harder te kreunen en snellere neuk bewegingen te maken. Hij hield mijn hoofd steeds steviger vast en drukte mijn hoofd steeds harder naar zijn buik toe, terwijl er ondertussen door de ander nog in mijn kontje gevingerd werd.

Opeens verstijfde de man drukte mijn hoofd hard naar voren en kwam schokkend in mijn mond klaar. Ik kon geen kant op en moest met die dikke lul in mijn mond wel slikken het was redelijk veel.

Hij trok zicht terug uit mijn mond en zei tegen de ander dat die zijn gang kon gaan en dat hij nog wel even bleef kijken en misschien ook nog wel een keertje gepijpt wilde worden, maar dat hij eerst even naar de wc ging.

De andere man vingerde mij nog even en zei: Ik trok hem snel stijf en rilde van genot dat ik straks door een onbekende man geneukt zou worden. Toen hij goed stijf was kwam de eerste man terug van de wc. Hij zei dat hij een kennis had gezien en dat die ook wel even door dit sletje gepijpt wilde worden. Even later kwam inderdaad de kennis binnen en zag mij op mijn knieen zitten, met de vingerende man achter mij.

Dat komt goed uit, zei hij, als jij hem neukt kan deze geile slet mij tegelijkertijd pijpen. En zo gebeurde , terwijl ik nog even doorgevingerd werd werd ik op het bed geduwd waarop de derde man was gaan liggen zodat ik hem op mijn knieen zittend, met mijn kont omhoog, kon pijpen. Toen ik op het bed zat en begon met pijpen werd er achter mij gezegd: Ik haalde hierbij even mijn mond van de andere lul af. Toen de lul lekker in mijn kont zat spande ik mijn spieren even aan, "ohhh ga door"? Melk mij leeg met die kont van je.

Ik deed wat er gezegd werd en bleef mijn kontspieren steeds aanspannen. Ondertussen had de ander mijn hoofd weer beetgepakt en werd mijn mond weer over zijn lul geduwd. Niet praten maar pijpen jij, werd er gezegd terwijl ik ook een klap op mijn kont kreeeg. De man die ik al klaargepijpt had begon een beetje met mijn lul te spelen en trok hem stijf. Na een paar minuten tussen de twee ingezeten te hebben hoorde ik achter mij " ik kom"?

Wel blijven doorpijpen hoorde ik iemand zeggen. Ik ging door met pijpen terwijl de lul uit mijn kont getrokken werd.

Sexfimpjes spuitende negerin