Misschien had hij wel speeltjes gekocht en wilde mij daarmee verwennen. Inmiddels had hij ook gemakkelijke kleding aangedaan en toen wij samen op de bank zaten begon hij mij te kussen en mijn borsten te strelen. Ik voelde in zijn kruis, maar kwam tot de ontdekking dat hij geen erectie had. Dat gebeurde wel meer de laatste tijd, maar hij hield het erop, dat door de drukte op zijn werk er spanningen waren, waardoor hij geen stijve kon krijgen. Plotseling ging de bel en ik zei: Maar Kees hield mij tegen en zei: Hij liep naar de voordeur en ik hoorde hem lachen en praten en toen de kamerdeur openging werd hij gevolgd door een brede Marokkaanse man.

Ik heb hem namelijk jouw seksuele drang naar een Marokkaanse man verteld en Mo had er geen bezwaar tegen om jou te verwennen, maar wilde wel dat ik erbij was en toekeek, anders voelt hij zich zeer bezwaard.

Ik kon bijna geen adem meer krijgen van deze situatie, maar langzamerhand begon mijn sekshonger de overhand te krijgen en keek ik zelfs naar het kruis van de man die nog steeds in de kamer stond, en zag een veelbelovende bobbel.

De kriebels in mijn buik gingen over in een zeiknat kutje en ik wilde niet langer wachten. Zo hoorde ik dat Mo ook getrouwd was en 4 kinderen had. Ik kon niet langer wachten om geneukt te worden en ik kon de woorden bijna niet uit mijn mond krijgen, want zo droog was mijn keel toen ik zei: Mijn man kleedde zich tot op zijn slip uit terwijl Mo van een afstandje stond toe te kijken.

Ik ging op bed liggen en trilde als een blad. Kees haakte mijn BH los en legde hem op de stoel naast het bed. Hij bukte zich en kuste mijn recht vooruit staande stijve tepels. Dit maakte mij zo ontzettend geil, dat ik hem onmiddellijk in zijn kruis vatte. Ik voelde zijn erectie en trok zijn slip naar beneden. Uit mijn ooghoeken zag ik Mo ook uit de kleren gaan en stak spontaan een hand in mijn slipje en voelde aan mijn natte kutje. Kees gaf mij een tongzoen en ik sloot mijn ogen.

Mijn slipje werd uitgedaan en opeens voelde ik een paar lippen op mijn poesje en mijn schaamlippen werden opzij gedrukt. Mijn echtgenoot had mij in de 13 jaar dat wij getrouwd zijn nog nooit gebeft want dat is vies, vindt hij en misschien daarom kreeg ik spontaan een orgasme.

Ik kreunde als nooit tevoren en was nog nooit zo lekker klaargekomen. Het feit dat er een volkomen vreemde man aan mijn kut lag te zuigen deed wonderen. Toen mijn man op de stoel ging zitten en zijn pik ter hand nam zag ik Mo in volle glorie. Ik schrok van de afmetingen van zijn pik, maar tegelijkertijd kon ik niet wachten tot hij in mij kwam. Een echte grote Marokkaanse lul van vlees en bloed zou mij neuken en mijn man trok zich hierop af, geiler kon het niet. Mo deed mijn benen noch verder van elkaar en likte nog steeds mijn kut.

Zijn handen hadden nu mijn borsten bereikt en hij masseerde mijn tieten heerlijk. Toen voelde ik iets hards tegen mijn spleetje duwen. Ik sloot mijn ogen en probeerde zo goed en kwaad als het ging mij van onderen helemaal te ontspannen. Kennelijk voelde hij dat, want hij begon gelijk wat harder te drukken. Steeds verder voelde ik mijn lippen oprekken, en ik voelde nu een stukje van zijn enorme eikel tussen mijn lippen. Ik was wel heel blij dat hij niet een 1 keer zijn hele gevaarte naar binnen ramde, maar het rustig aan deed, Toen voelde ik hoe mijn schaamlippen langzaam onder zijn druk bezweken, en hoe zijn eikel langzaam bij mij naar binnen gleed.

Toen hij zijn eikel in mij had, hield hij even stil. Ik voelde nu hoe de top van zijn pik in me zat en mijn hele kruis voelde aan of dat het ieder moment uit kon scheuren, en ik begon te beven en te bibberen omdat ik bang was dat het ook zou gebeuren.

Hij voelde mij wel goed aan, want hij wachtte met verder duwen, totdat het bibberen een beetje minder werd. Dit was toch niet te geloven, ging het door mijn hoofd heen, ik werd hier op mijn eigen bed gepaald door een vreemde man en was mijn eigen man volledig vergeten, maar die zat zich op het hele tafereel af te trekken. Hij bracht zijn gevaarte verder langzaam bij mij naar binnen en met een diepe stoot dreef Mo zijn grote pik in mijn op springen staande kutje.

Ja toe pak me, neuk me te pletter siste ik. Ik was helemaal door het dolle heen en het enige wat ik wilde was stevig geneukt te worden. Ik voelde hoe zijn pik steeds dieper naar binnen drong terwijl zijn handen mijn borsten stevig onderhanden namen.

Ik schreeuwde het uit en begon vunzige taal uit te kramen. Ik was snel gewend aan zijn formaat en voelde mij helemaal gevuld. Vrouwen die zeggen dat het formaat er niet toe doet liegen, want het is de geilste ervaring die je als vrouw kan krijgen.

Toen hij met zijn eikel mijn baarmoeder toucheerde kwam ik voor de derde keer klaar. Mo voerde het tempo op en beukte nu met zijn zak tegen mijn onderkut. Kees was opgestaan en stond zich boven mijn hoofd af te trekken.

Allemachtig wat kon Mo neuken hij ging maar door met die machtige stoten. Inmiddels begon Kees krampachtig te hijgen en spoot zijn sperma in mijn gezicht. Mo begon mij nu gevarieerd te stoten en ik stimuleerde mijn clitje en kreunde het hele huis af. Op hetzelfde moment voelde ik dat Mo ook ging komen want de spanning in zijn machtige geslacht nam toe en toen hij spoot voelde ik zijn grote golven sperma tegen mijn baarmoeder spuiten.

Op hetzelfde moment viel ik bijna flauw van mijn volgend orgasme, dat zo heftig was zoals ik het nog nooit beleefd had. Wat een geluk, dat ik de pil gebruik schoot het ineens door mij heen. Mo lag na te hijgen en Kees ging naast mij liggen. Ik ging met Mo naar de douche en Kees lag op bed nog na te genieten. Onder de douche pakte Mo mijn borsten van achteren beet en begon ze zalig te kneden. Ik drukte mijn kontje naar achteren en voelde dat zijn enorme Marokkaanse lul weer rechtop ging staan.

Mijn kutje stond uitnodigend naar achteren en toen hij zijn mocro pik erin schoof kreeg ik voor de tweede keer die dag een nooit gevoelde ervaring door helemaal gevuld te zijn. Ik durf hem dit niet te vertellen, weet niet hoe hij zou reageren. Mijn moeder antwoord dan, daar hoop ik ook op, als hij ons bezig ziet doet hij misschien wel mee.

Ik weet niet wat ik hoor, maar het maakt me wel geil. Ik heb mijn moeder weleens naakt gezien, ook vaak gefantaseerd over haar tijdens het aftrekken. Maar nooit de moed gehad om het werkelijk te doen met haar. Na wat ik gehoord heb en de geilheid die in mij opborrelt, heb ik meer lef gekregen.

Ik loop naar haar kamer en doe de deur verder open, ze kijken mij aan. Ze kijkt mij verbaasd aan en vraagt mij, wat ik allemaal heb gehoord. Daarop antwoord ik, alles en als ik misschien wat later was gekomen zou je al bezig zijn met mijn vrienden. Gelukkig is dat niet zo, en ik wil met jou ook graag seks hebben, ik zit al een tijd over je te fantaseren.

Nadat ik het allemaal heb gezegd, kijkt mijn moeder erg blij en vraagt mij, vind je het niet erg dat mij nu ook moet delen met je vrienden. Ik kijk haar geil aan en zeg dan, dat ik het niet erg vind en het me erg geil lijkt. Deze woorden zijn genoeg voor mijn moeder, ze maakt de broek open van Ivo. Ivo en Simon zijn ook 20 jaar oud.

Mijn moeder trekt de broek en onderbroek van Ivo naar beneden. Zijn halfstijve pik komt te voorschijn. Mijn moeder zakt verder voorover en neemt zijn pik in haar mond en begint hem te pijpen. Als zijn pik stijf is, stopt mijn moeder en laat zijn pik uit haar mond glijden. Ze draait zich dan om in de richting van Simon, ook bij hem trekt ze zijn broek en onderbroek uit.

Zijn pik is al aardig stijf, maar nog niet hard genoeg nu begint ze hem te pijpen. Ivo zit ook niet stil en is bezig om haar uit te kleden, haar rokje en slipje trekt hij als eerste uit, dan trekt hij ook zijn t-shirt uit. Hij zit nu naakt naast haar, als de pik van Simon ook keihard is stopt ze met pijpen.

Ze komt weer omhoog, Simon en Ivo trekken samen haar blouse en bh uit, terwijl mijn moeder heerlijk met hun pikken speelt, Daarna trekt Simon ook zijn t-shirt uit. Hun pikken zijn iets groter dan van mij, allebei zijn ze 17 centimeter lang. De pik van Ivo is ook iets dikker dan van mij, hij is 4. De pik van Simon is 3. Mijn pik is Mijn vrienden beginnen heerlijk met ze te spelen en te masseren. Ook ik begin mij uit te kleden, dan kijk ik weer naar mijn moeder en mijn vrienden, en begin met mijn pik te spelen.

Mijn moeder is erg blij dat wij allemaal gladgeschoren zijn, ook zij heeft een mooi kaal poesje. Ze laat na een tijdje de pikken los en ze laat Simon en Ivo stoppen met haar borsten te masseren. Ze drukt dan Ivo op zijn rug, en kruipt dan over hem heen. Simon pakt snel de tube uit het nachtkastje, dan kruipt hij achter haar. Hij smeert haar holletje en zijn pik in en leid zijn eikel tegen haar sterretje. Ik ga op het bed voor haar zitten, snel neemt ze mijn pik in haar mond en begint mij heerlijk te pijpen.

Het duurt niet lang voordat mijn moeder heerlijk klaarkomt. Ze spuiten haar grotje en holletje vol, doordat begint mijn moeder harder aan mijn pik te zuigen. Als ze dan ook met mijn ballen gaat spelen, ze heerlijk masseert en erin knijpt, hoe ik het ook niet meer.

Ik kom heerlijk klaar in haar mond, zonder een druppel te verliezen slikt ze alles gretig door. Mijn moeder kijkt er geil naar, dan moeten we van haar naast elkaar op de rand van het bed gaan zitten.

We gaan zo zitten dat mijn moeder gemakkelijk tussen onze benen kan zitten. Mijn moeder kruipt tussen de benen van Ivo, ze pakt haar borsten vast en trekt deze uit elkaar. Ze doet dan de pik van Ivo tussen haar borsten en drukt haar borsten stevig tegen elkaar. Ze laat zijn pik heerlijk tussen haar borsten glijden, elke als de eikel tussen haar borsten uit komt. Likt mijn moeder heerlijk over en onder de eikel, ze maakt Ivo helemaal gek.

Hij kreunt en steunt het uit, mijn moeder is een minuut of tien met hem bezig. Ivo heeft het niet meer en laat merken dat hij klaar gaat komen. Mijn moeder zet haar mond over de eikel, op het moment dat Ivo begint te spuiten.

Ze laat zijn sap even in haar mond spuiten, en proeft het voordat ze het doorslikt. Als ze Ivo heeft leeggezogen, gaat ze tussen de benen van Simon zitten. Ze begint weer opnieuw en neemt de pik van Simon tussen haar borsten. En likt er ook weer heerlijk over en onder, ook hij houd het ongeveer tien minuten uit. Simon komt dan ook heerlijk klaar met de mond van mijn moeder om zijn eikel. Ook hem zuigt ze op dezelfde manier als bij Ivo helemaal leeg. Ze gaat dan met haar borsten om mijn pik en doet dan het zelfde als bij Simon en Ivo.

Ik hou het langer uit dan Simon en Ivo, ongeveer twintig minuten, dan kom ik ook klaar en word leeggezogen door mijn moeder. Ze geniet er weer heerlijk van. We zitten nog met slappe pikken tussen onze benen, Simon zegt dan, nou als je nog een kwartiertje kunt wachten. Dan kan ik wel weer hoor zegt hij trots, mijn moeder is wel een beetje verbaasd met zijn antwoord maar is er wel blij mee. Ook Ivo antwoord ja dan ben ik ook wel weer gereed. We vinden een goed idee we staan op en gaan naar de badkamer.

Daar douchen we heerlijk, wij zepen mijn moeder in, zij zeept ons in. We spoelen dan elkaar af, dan zet mijn moeder de douche uit. Ze zegt dan, zo nu gaan jullie mij maar eens verwennen, maar niet met jullie pikken maar met handen en monden. Hij doet wat ze zegt en gaat voor haar zitten en begint haar te vingeren en te beffen. Hij vingert haar met twee vingers en likt haar heerlijk over haar klit heen. Ze zegt dan, tegen Simon en mij dat wij haar borsten moeten vast pakken en ook heerlijk aan haar tepels moeten zuigen.

Wij doen wat ze zegt en beginnen heerlijk in haar borsten te kneden en haar tepel te zuigen. We zijn zo ongeveer een kwartier heerlijk met haar bezig, dan komt ze heerlijk klaar.

Nu begint zij ook te spuiten, bij de eerste straal is Ivo een beetje verbaasd. Hij trekt eerst zijn hoofd iets terug, ver komt hij niet want mijn moeder pakt hem bij zijn hoofd vast. De straal spuit midden in zijn gezicht, er komt ook wat in zijn mond. Als hij het proeft vind hij het heerlijk, dan word hij door mijn moeder op haar poesje gedrukt.

Ivo zuigt nu haar poesje leeg, dan moet hij plaats maken voor Simon die nu haar grotje moet likken en vingeren. Simon begint te likken en te vingeren, Ivo moet de plaats innemen waar Simon stond en moet nu het zelfde doen als wat ik doe. Mijn moeder kermt en steunt het uit van genot, vooral omdat Simon haar niet vingert net twee vingers maar drie.

Weer houd mijn moeder het ongeveer een kwartier uit, en komt weer heerlijk klaar. Eindelijk mag ik dan mijn moeder likken en vingeren. Ik begin haar nu met vier vingers te vingeren en lik zuig en bijt zachtjes aan haar klitje. Simon is op mijn plaats gaan staan bij haar borst en kneed en zuigt eraan, mijn moeder zegt tegen beiden dat zo ook zachtjes in har borsten moeten bijten. Ze doen dat, mijn moeder hijgt en schreeuwt het nu uit, ooh wat zijn jullie heerlijk bezig.

Mijn moeder houd het nu ongeveer tien minuten uit, dan komt ze heerlijk klaar op mijn mond. Ze drukt mijn hoofd stevig tegen haar poesje aan, haar orgasme loopt over naar een volgende. Ze spuit zoveel dat ik moeite heb het weg te slikken maar het lukt mij toch. Ook zuig haar leeg en als haar leeg, ze kan niet op haar benen staan, maar word opgevangen door Simon en Ivo.

Daar gaat Simon op zijn rug op het bed liggen, mijn moeder heeft een glazige geile blik in haar ogen. Ivo en ik brengen mijn moeder naar Simon en tillen haar over hem heen. Hij leid zijn pik naar haar grotje en wij laten haar over zijn pik heen zakken. Mijn moeder heeft nu ineens weer wat energie en begint Simon heerlijk te berijden.

Ik ga dan achter mijn moeder zitten, maar leid mijn pik niet in haar holletje. Mijn pik druk ik in haar grotje bij die van Simon. Het is een apart gevoel zijn pik tegen de mijne te voelen, maar het is wel erg geil. Mijn moeder heeft het niet meer, ze geniet enorm met twee pikken in haar grotje. Simon en ik neuken haar heerlijk terwijl onze pikken heerlijk langs elkaar schuren. Ivo gaat voor mijn moeder zitten, hij pakt haar hoofd vast en drukt zijn pik in haar mond. Hij neukt haar mond alsof het een heerlijk poesje is, mijn moeder probeert zo goed als zij kan te likken en te zuigen.

Ze word heerlijk genomen door ons, na een tijd komt ze weer geweldig klaar.

: Pik leegzuigen tieten kneden

Bi man zoekt sperma tongen Ik schreeuwde het uit en begon vunzige taal uit te kramen. Als we dan naar onze slaapkamers lopen en ik mijn slaapkamer wil binnen gaan. Ik was zo druk met mezelf bezig en de blonde vrouw op het scherm kreunde zo hard, dat ik niet hoorde, dat de deur opengegaan was en mijn man binnen was gekomen. Totdat ik op een site kwam waar blanke vrouwen door een Marokkaanse man verwend worden. Ik ga dan naakt achter de computer zitten en zoek een website waar een vrouw verwend wordt.
Meesteres neukt slaaf meesteres aangeboden 643
Geilwijf heerlijk geneukt worden Sm meesters kut tatoeage
Geile naakte meiden sex en fun Ook het internet licht eruit, ook mijn moeder heeft geen bereik. Ze trekt met haar grote tieten aan de grote lul en pijpt hem Sex buiten en in het openbaar XXX film. Ik sluip de trap op en hoe verder ik kom hoe duidelijker de geluiden worden. Ik verlangde naar die grote dikke Marokkaanse lul en hij naar mijn kutje. Mijn eigen man kan hem vaak niet eens stijf krijgen en vergeleken met die Marokkaanse pikken heeft hij ook maar een middelmaatje.
LESBISCHE MEISJES SEX MEESTERES ZOEKT MAN Escort aangeboden spuitende tieten

LUL SPUIT MEESTERES DATING

Na het eten moest ik naar boven gaan en mijn sexy lingerie aantrekken met die doorzichtige babydoll erover. Zuigen aan de poes pik leegzuigen tieten kneden een brunette ondeugende neukfeest erotische masseur brunette met tepelpiercing zuigt aan pik en laat zich neuken. Ik heb hem namelijk jouw seksuele drang naar een Marokkaanse man verteld en Mo had er geen bezwaar tegen om jou te verwennen, maar wilde wel dat ik erbij was en toekeek, anders voelt hij zich zeer bezwaard. We zijn zo ongeveer een kwartier heerlijk met haar bezig, dan komt ze heerlijk klaar. Zijn lul was zo lang dat toen hij begon te stoten ik bijna moest kotsen maar ik hield me sterk. Er zijn lippen die speciaal gemaakt zijn om je pik af te zuigen een handtastelijke chick zuigt.

VRIENDINNEN VINGEREN ELKAAR DIKKE TIETEN LIKKEN