tieten insmeren sperma in de kut

Ook vertel ik er bij dat het waarschijnlijk de drang om gevoed te worden dat de man graag aan de tepels van een vrouw zuigt. Ik sluit af met te vertellen dat het ook komt doordat de borsten van een vrouw de hele tijd bedekt zijn, dat het mannen opwind als ze eens naakt te zien zijn.

Dit vindt ze een goed antwoord, ze kijkt even naar haar eigen tietjes en zegt dat ik dat maar eens moet gaan doen. Ik zet haar terug op mijn schoot en begin haar lekkere tietjes te likken, te kussen en te strelen. Hier word ze een beetje geil van, want ze wrijft met haar benen over die van mij. Ik voel ook dat haar geel slipje een beetje nat word. Er komt al een klein plekje tussen haar benen, maar zelf heeft ze het nog niet door.

Ik ga nog even door met aan haar borsten en tepeltjes te zuigen. Ze merkt opeens dat ze een beetje nat is tussen haar benen en dat haar slipje vochtig aanvoelt. Ze pakt mijn hand en leid die naar haar slipje en beweegt mijn vingers even over het natte plekje tussen haar benen. Voor het eerst voel ik het kutje van mijn nichtje en het is overheerlijk. Ze vraagt of ik haar slipje wil uitdoen. Ik neem de touwtjes van het slipje en trek er aan.

Even later staat mijn nichtje met haar blote kutje voor mij en ze laat 1 van haar vingers tussen de schaamlipjes glijden. Mijn nichtje komt weer dichter bij me staan en ik streel over haar geile tepeltjes.

Ik wijs haar even aan dat haar tepeltjes al aardig stijf zijn. En dat vind ze lekker. Ik laat mijn nichtje op haar rug tegen mij aanglijden en streel eerst nog wat tussen haar benen. Ze vindt het lekker hoe ik haar kutje en schaamlipjes beroer en streel. Dan ga ik naar boven langs haar naveltje en de onderkant van haar wondermooie borsten.

Ze laat dit alles gezellig toe en maakt daarbij zachte geluidjes. Je komt je nog dichter tegen me aan zetten en je voelt opeens dat er iets in mijn broekje aan het groeien is. Je zegt dat je dat de vorige keer al gevoeld had, maar toen durfde je nog niets zeggen. Maar nu vraag je. Ze opent mijn knoopje en trekt de rits naar beneden. Vol van verbazing bekijkt ze mijn piemel.

Hij is al redelijk stijf en word nog een beetje groter. Die heeft ze niet meer gezien sinds we niet meer als kind samen in bad zaten. Ze bekijkt hem heel aandachtig en vraagt of ze er eens aan mag komen. Ik zeg dat ze er aan mag komen op een kleine voorwaarde. Ze vraagt welke dat het is. En ik antwoord dat we daarna nog samen geile avontuurtjes mogen beleven.

Hiermee instemmend komt ze met haar vingers aan mijn eikelt en geeft mijn piemel een schokje. Dit vindt ze grappig en dus doet ze het nog een keer. Ik zeg dat als ze dat doet, ik bijna klaar kom. Met een vragend gezicht weet ik dat ze nog nooit een jongen heeft zien klaarkomen.

Ze trekt zich een beetje terug en kijkt me een beetje verbaasd aan. Ze zegt dat ze er nog niet klaar voor is om echt te neuken. Ik vind dat OK. Ze wil gewoon eens zien hoe dat eruitziet als er sperma uit een piemel komt gelopen of gespoten. Ik zeg dat ze dan maar eens bij mij moet komen. Ik leg haar hand rond mijn piemel en ik doe je langzaam trekbewegingen maken.

Ondertussen ga ik weer naar die fantastische borsten van mijn nichtje om mijzelf nog wat op te geilen. Je vind het zo lekker dat je trekbewegingen alsmaar sneller gaan. Ik heb ondertussen al gemerkt dat je je kutje aan het strelen bent, maar je moet het vingeren nog wat leren. Je gaat wel alsmaar sneller en harder aan mijn piemel trekken en ik voel dat ik ga spuiten mijn nichtje. Ik begeleid je tussen mijn benen dat mijn piemel op je wonderbaarlijke borsten gericht is.

Na een paar keer goed rukken spuit ik een grote lading sperma op die leuke borsten van jou. Mijn nichtje vind het heel geil om die sperma op haar heuveltjes te voelen en ze kijkt verwonderd naar de eikelt op het einde van mijn piemel waar nog wat uit komt gelopen.

Ik zeg haar nu dat ze haar borsten nu helemaal moet insmeren met de sperma en dat ze vooral geen enkel stukje overslaat. Terwijl ik nog de laatste restjes uit mijn piemel trek is mijn nichtje haar borsten volledig aan het bestrijken met mijn sperma. Ze begint het eerst een beetje gelijk te verdelen en dan gaan haar handen over haar tepels, de onderkant van haar borsten en de bovenkant.

Ze vindt het zo geil om met mijn sperma te spelen. Ik zeg dan dat ze eens haar handjes moet aflikken. Ze brengt haar vingers naar haar mond en proeft de sperma. Ze vindt het een zoute smaak hebben, maar ze slikt alles door van wat er nog restte. Wat vind je mooi aan je moeder dan? Je hebt mooie tieten, lekker zacht en groot.

Langzaam kwam ze nu met haar gezicht naar voren en zachtjes fluisterde ze me nu in mijn oor, volgens mij ben je behoorlijk geil op je moeder hé. Met een kusje op mijn wang keek ik haar recht in haar ogen aan. Zoals ik al eerde zij lieverd, geeft niets hoor, je moeder vind het helemaal niet erg. Ik zag een knipoog en ineens ging ze rechtop staan om, om zich heen te kijken.

Hierdoor keek ik nu recht tegen haar gladde dikke venusheuvel aan en zag ik een dun straaltje kutvocht langs haar been lopen. Zal ik je benen ook insmeren, wierp ik haar vragend toe en terwijl ze van bovenaf naar me stond te kijken wierp ze op, maar dan moet je wel alles insmeren, ook je moeders kut. Ik slikte even diep.

Dat vind je toch niet erg schatje, even lekker aan je moeders kutje zitten. Weet je wat als jij dat bij mij even doet, doe ik straks jouw hele lichaam even goed insmeren. Ik spoot weer een paar stralen spul in mijn hand en begon nu, geil als ik was van onderaf aan haar benen.

Mijn paal voelde strakker als ooit en het leek er haast op dat ik trillend klaar zou kunnen komen zonder mezelf af te hoeven rukken. Toch vergat ik mijn eigen gevoel even bij het aanraken van mijn moeders kutje. Wrijf er maar goed overheen, wierp ze me toe als je wilt mag je er wel een vinger tussendoor wrijven.

Je lekt helemaal, bracht ik haast verbaasd uit. Dat geeft niet schatje of voelt het niet fijn? Jawel, wierp ik weer op en zonder dat ik het zelf echt wilde drukte ik in een keer een vinger een stukje in haar kut. Niet stoppen schatje, kreunde ze zacht, ga maar even door, dat vind mama lekker.

Van een vinger werden het er twee en liet ze zich voor me staand diep in haar kut vingeren. Haar vlees maakte mijn vingers nat en warm en met een soppend geluid keek ik vol verbijstering naar haar schokkende lichaam. Is lekker mam, wierp ik haar weer toe.

Ja, godverdomme, kreunde ze nu weer hard, dit is geil, ga door, je moeder gaat zo klaarkomen. Het was een mooi gezicht om haar zo te zien. Haar dikke tieten trillen aan haar lichaam en haar handen op mijn hoofd en in mijn nek.

Ik hield haar vast aan haar been en met ingehouden gekreun kwam ze hard klaar. Mijn hoofd drukte ze tegen haar buik aan en nu zat mijn gezicht op een paar centimeter van haar ruim lekkende kutje. Ooo schatje, kreunde ze weer, ik hou van je, dit is het geilste dat ik ooit met mijn zoon kan doen. Zachtjes kuste ik haar onderbuik en keek ik haar blij aan, vond je het echt zo lekker.

O ja schatje, je was het einde. Mam, mag ik zo nog eens aan je tieten zitten? Dat is goed lieverd, maar laat je moeder je dan eerst even insmeren, ik wil niet dat je, je verbrand. Ik smeerde nu eerst haar rug in en daarna ook haar billen. Ik moest er zelfs even tussenin smeren en genoot er van dit te doen. Nu stond ik voor haar en deed ze eerst mijn billen en mijn benen en langzaam gingen nu ook haar handen steeds verder omhoog.

Zal mam nu je pik ook even goed onderhanden nemen, of vind je dat vervelend. Nee schudde ik mijn hoofd, maar ga je me dan aftrekken? Vanachter haar zonnebril lachte ze me zichtbaar toe, als je dat fijn vind, wil mama gerust wel even je lul aftrekken hoor.

Zachtjes pakte ze hem dus beet en haalde ze mijn voorhuid heen en weer. Mmmmm, je eikel begint al helemaal te lekken, vind je het zo lekker als mama dit bij je doet? Ja kreunde ik haar toe, maar je moet zo stoppen anders ga ik spuiten ma. Maar dat kan toch niet? Waarom niet lieverd, van mij mag je, je lekker laten gaan hoor. Maar straks spuit ik tegen je aan. Dus dan heb ik alles op mijn tieten, dat is toch niet erg, of vind je het raar je sperma op me te spuiten.

Ja maar, vind jij het niet raar dan. Eigenlijk wel ja, maar ik vind het ook wel lekker om te zien hoe je pik spuit. Ik ga echt komen zo, wierp ik nogmaals op. Ja, antwoordde ik haar. Goed zo spuit jij dan al je zaad maar. Ik sloot mijn ogen en voelde de geilheid door me heen gieren. Het geile idee door mijn eigen moeder te worden afgetrokken maakte me super heet. Toe maar, hoorde ik haar nogmaals zeggen en ineens voelde ik haar warme mond en tong mijn zak aan raken.

Kom spuit je zaad maar over mama heen, zuchtte ze weer en met open mond voelde ik haar hete adem tegen mijn eikel blazen. Het was het moment dat mijn hele lichaam begon te schudden en met een paar fikse stralen spoot mijn sperma uit mijn lul. Ik zag haar mijn lul op haar gezicht richten en spoot mijn derde straal rechtstreeks in haar mond. Ze kreunde en zuchtte en met haar tong onder het wit van mijn sperma, spoot ik nog een paar stralen tegen haar lippen op.

Ooo wat lekker, hoorde ik haar nu stralend zeggen, oo wat spuit je lekker veel. O mam, wierp ik haar daarop toe strelend door haar haren wat is dit fijn. Nu drukte ze mijn pik letterlijk in haar gezicht en voelde ik haar warme wangen langs mijn eikel glijden. Ik voelde haar lippen en haar natte tong. Uit reflex drukte ik mijn heupen zelf naar voren en liet ze mijn lul haar mond in gaan. Oooo mam, pijp me, wierp ik haar zonder schaamte toe en genieten zag ik haar lekker met mijn lul spelen.

Soppend en slobberend zat ze me onbeschaamd af te zuigen en liet ze toe hoe haar eigen zoon zijn lul in zijn moeders mond stak, toch heel lang zou het niet duren. Met mijn lul glijdend in haar hand keek ze me nu aan. Ik wil door je geneukt worden, verbijsterd keek ik haar aan.

Toe stop je lul bij je moeder naar binnen, ik wil door mijn zoon geneukt worden. Dat wil ik ook mam, antwoordde ik terug, ik wil ook in jouw kut. O jongen, kom snel liggen dan zal mama je eens lekker neuken. Snel lag ik me neer en klom ze over me heen.

Ik neuk je wel zonder condoom hoor schat, mama wil je naakte paal door haar spleet voelen glijden en als het lukt moet je lekker maar nog een keer spuiten. Maar dan heb je mijn sperma in je. Ze kuste me op mijn mond, daarom juist, dat maakt me nu juist zo geil.

Langzaam drukte ze mijn eikel nu tegen haar schede aan en voelde ik hem mijn moeders kut in glijden.

. KIJKEN HOEREN IN ZEIST

Tieten insmeren sperma in de kut

Nou wat is je probleem dan, je bent 17 jaar en ik vind het helemaal geen probleem als je me naakt ziet. En mocht het in een onverhoopt geval zo zijn dat je een stijve krijgt is er niemand behalve ik die dat kan bekijken. Ja maar toch, zou je het niet een beetje raar vinden om dat bij je eigen zoon te zien. Lieverd, werkelijk het kan mij niets schelen, ga je nu mee of niet.

Een uur later kwamen we bij de brede duinenrij aan en liepen we het pad af richting haar favoriete plekje. Bij een grootte dichte bomenrij keek ze nog even om zich heen en snel doken we het hek over in het afgesloten gebied.

Binnen vijf minuten waren we verdwenen en kon niemand ons nog zien. Op haar plekje aangekomen maakte ze haar grootte tas open en rolde ze een groot laken uit. Vervolgens liet ze haar wikkelrok naar de grond glijden en zag ik haar naakte kut vlak bij me. Terwijl ik zittend op de grond me van mijn schoenen ontdeed pakte ze een fles met zonnebrand en smeerde ze mijn schouders in. Met mijn kleren op een hoopje was ik nu helemaal naakt en voelde ik haar warme handen langs mijn rug gaan.

Op haar knieën voor me, deed ze nu ook mijn buik en borst en zag ze me duidelijk naar haar kaal geschoren grot kijken. Vind je het wat, bracht ze me dan ook toe en haar met een rode kop aankijkend lachte ze zachtjes. Jezus, schat, doe niet zo opgefokt joh, als jij naar mijn kut wil kijken, ga gerust je gang.

Ze pakte nu haar shirtje beet en vlak voor me zittend trok ze die nu over haar oren. Kolere wat had ze toch een paar heerlijke volle borsten en wat waren ze nog heerlijk strak voor Wat denk je, kun jij je moeder nu ook even insmeren of durf je het niet aan me aan te raken. Ja, waarom niet, ik ben je moeder maar hoor, geen wild vreemde.

Maar mag ik echt aan je borsten zitten? Ze lachte weer zachtjes. Wat ben je bang dat ik breek of dat je het lekker gaat vinden.

Nee, natuurlijk niet, antwoordde ik haar weer. Kom hou je handen op. Een paar dikke klodders zonnebrand werden nu in mijn handen gespoten en vervolgens liet ik deze naar haar tieten gaan. Mmmmm, kreunde ze me nu ineens toe, dat voelt toch best wel lekker. Hou op mam, bracht ik weer uit terwijl ik mijn pik toch best wel voelde reageren. Maar inplaats daarvan maakte ze het alleen maar erger door harder te kreunen. Het was nu net de manier om mijn pik nog stijver te krijgen en ik zag haar naar mijn kruis kijken.

Ik liet haar tieten dan ook los en werd zo rood als een vuurbal. Ze lachte me toe en greep naar mijn schouders voor houvast. Ben je nu boos op me, lachte ze weer. Ik heb je toch gezegd dat je moeder het niet erg vind. Kom lieverd, ga nog maar even door met je moeders borsten insmeren. Weet je het heel zeker, bracht ik toch wat onwennig uit. Ja, of je moet het niet lekker vinden om aan mijn tieten te zitten. Jawel hoor, beantwoordde ik die stelling. Nou goed dan, dit hoeft toch niemand anders te weten.

Nogmaals betaste ik haar fantastische borsten en ondanks dat mijn pik alleen maar harder werd begon ik het steeds minder vervelend te vinden om het haar te laten zien. Best lekker hé, wierp ze me nu met een grootte grijns toe.

Wie kan er in jouw klas nu zeggen dat hij zo aan zijn moeders borsten heeft gezeten. Niemand, beantwoordde ik haar. Juist, en zeg nu zelf, is het lekker of niet? Ja, wierp ik weer op, ik vind het wel lekker. Moet je voor de grap eens zachtjes in mijn tepels knijpen, giechelde ze nu. Voorzichtig deed ik het en gelijk voelde ik ze harder worden. Doe nog maar eens, zuchtte ze weer en deze maal hoorde ik haar weer kreunen. Vind je dat lekker mam? Wat denk jij, schat? Wordt je nu ook geil?

Ja, of vind je dat erg? Ik keek haar even stil aan. Vind je het vies dat je moeder geil wordt, want als je wilt dat we stoppen moet je het gewoon zeggen hoor, als je me maar beloofd dat je het er nooit met iemand over zult hebben.

Ik vind het niet vies denk ik, wierp ik haar toe. Waarom denk je dat, lieverd? Omdat ik je mooi vind. Wat vind je mooi aan je moeder dan? Je hebt mooie tieten, lekker zacht en groot. Langzaam kwam ze nu met haar gezicht naar voren en zachtjes fluisterde ze me nu in mijn oor, volgens mij ben je behoorlijk geil op je moeder hé. Met een kusje op mijn wang keek ik haar recht in haar ogen aan. Zoals ik al eerde zij lieverd, geeft niets hoor, je moeder vind het helemaal niet erg.

Ik zag een knipoog en ineens ging ze rechtop staan om, om zich heen te kijken. Hierdoor keek ik nu recht tegen haar gladde dikke venusheuvel aan en zag ik een dun straaltje kutvocht langs haar been lopen. Zal ik je benen ook insmeren, wierp ik haar vragend toe en terwijl ze van bovenaf naar me stond te kijken wierp ze op, maar dan moet je wel alles insmeren, ook je moeders kut.

Ik slikte even diep. Dat vind je toch niet erg schatje, even lekker aan je moeders kutje zitten. Weet je wat als jij dat bij mij even doet, doe ik straks jouw hele lichaam even goed insmeren. Ik spoot weer een paar stralen spul in mijn hand en begon nu, geil als ik was van onderaf aan haar benen. Mijn paal voelde strakker als ooit en het leek er haast op dat ik trillend klaar zou kunnen komen zonder mezelf af te hoeven rukken. Toch vergat ik mijn eigen gevoel even bij het aanraken van mijn moeders kutje.

Wrijf er maar goed overheen, wierp ze me toe als je wilt mag je er wel een vinger tussendoor wrijven. Je lekt helemaal, bracht ik haast verbaasd uit. Dat geeft niet schatje of voelt het niet fijn? Jawel, wierp ik weer op en zonder dat ik het zelf echt wilde drukte ik in een keer een vinger een stukje in haar kut. Niet stoppen schatje, kreunde ze zacht, ga maar even door, dat vind mama lekker. Ze trok haar benen helemaal op tot haar knieën op haar schouders rusten en gaf me het mooiste uitzicht dat een man zich kon wensen.

Ik tilde haar kontje iets op — tjonge wat een licht poppetje was het toch — en drukte mijn stijve pik tegen haar kutje. Ik gleed heel makkelijk bij haar binnen en begon ritmisch te bewegen. Wilma kreunde vergenoegd en legde haar benen op mijn schouders. Ongelooflijk, ik zat schouder aan schouder met mijn vriend en we neukten elkaars vrouwen. Wilma begon harder te kreunen en ik voelde hoe haar kutje aan mijn pik trok, ze kwam klaar!

Naast me hoorde ik het bekende hese geluid van Anne die hetzelfde overkwam, aangemoedigd door Theo. Die was trouwens zelf de volgende; hij gromde als een bruine beer en spoot golf na golf warm zaad in Anne haar kut. Dit was ook voor mij te veel. Ik voelde een orgasme opkomen en verhoogde mijn tempo nog iets. Wilma kwam warempel nog een keer klaar op het moment dat ik mijn hele lading diep in haar spoot.

Even later haalde ik hijgend en wel mijn verslappende piemel uit het heerlijke lijf van Wilma. Ik boog me voorover en zoende haar op de mond. Ze beantwoordde mijn kus en onze tongen glibberen zeker een minuut onophoudelijk. Daarna wendde ik me naar mijn vrouw en we vielen elkaar in de armen. Geen van beiden vond het nodig iets te zeggen, we zoenden en streelden elkaar minutenlang. Daarna kwam Wilma bij mij zitten en Anne ging bij Theo op de knie zitten.

We begonnen elkaar weer te strelen en raakten weer opgewonden. Ik vond het een prachtig gezicht hoe Anne langs de stijve lul van Theo begon te likken en hem toen vol in haar mond nam. Wilma liet zich ook niet onbetuigd en begon mij te pijpen. Terwijl ik heerlijk gepijpt werd zag ik hoe aan de andere kant Anne en Theo standje 69 aan het doen waren, Theo lag vol overgave de kut van mijn vrouw te likken terwijl Anne de lul van Theo tot de wortel in haar keel liet glijden.

Wilma zag deed ook en werd er schijnbaar behoorlijk geil van want zonder mij te waarschuwen ging ze met haar kale kut boven mijn lul hangen en liet zich zakken, in no time verdween de toch ook niet al te klein uitgevallen lul in de natte soppende kut van Wilma, die begon te beven van opwinding.

Ze zat met haar gezicht naar mij toe zodat ik vrij spel met haar borsten had. Hier werd ze zo geil van dat ze een spontaan orgasme kreeg en een kreetje slaakte. Theo keek even op om te zien hoe zijn vrouw genomen werd en haar orgasme beleefde.

Anne en Theo stonden op en kwamen naar ons toe, zonder dat ik het kon zien ging Theo achter Wilma zitten en begon haar sterretje te likken en op te rekken met zijn vingers, eerst een vinger, maar Wilma was blijkbaar wel gewend om in haar kont geneukt te worden dus al snel zat hij met drie vingers in haar kont te woelen.

Zij ging iets verzitten zodat Theo er beter bij kon, Anne maakte zijn lul lekker nat door er ondertussen flink aan te likken en de lul tot de wortel in haar keel te laten glijden. Theo nam plaats achter Wilma en zette zijn lul tegen het opgerekte sterretje van Wilma en duwde zijn eikel naar binnen, toen hij zijn eikel voorbij de sluitspier duwde gilde ze even want genomen worden door twee lullen was ze niet gewend.

Omdat ik nog tot de wortel bij haar binnen zat voelde ik Theo zijn lul naar binnen glijden, dit was een heerlijk gevoel net als de lul van Theo over die van mij gleed allen gescheiden door een dun vliesje. Anne werd schijnbaar jaloers en wilde eindelijk ook wel eens lekker klaar komen en ging met haar open staande geile kut voor Wilma staan die haar gelijk te beffen alsof haar leven er vanaf hing.

Ik had een prachtig uitzicht op de kut van mijn vrouw die door Wilma werd gebeft en dit wond mij behoorlijk op zodat ik als eerste klaar kwam in de kut van onze vriendin. Ik liet mijn lul lekker bij haar binnen zitten zodat ze kon blijven genieten van deze dp, mijn sperma liep naar buiten en stroomde over mijn zak.

Wilma kreeg ondertussen haar zoveelste orgasme van die dag en ook Anne kreeg haar welverdiende orgasme. Anne kwam altijd heftig klaar en meest begon ze dan een licht kleurige vloeistof te spuiten, dit liep nu recht in mijn gezicht en ik liet het in mijn mond lopen, het smaakte heerlijk.

Theo zag dit vlak voor zijn ogen gebeuren en kon zich toen ook niet langer inhouden en kwam ook grommend klaar en spoot de kont van Wilma vol.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Geplaatst op maandag 23 mei door Detridas.

Groepssex Sexverhaal gaat over: Kletsen over dit verhaal? Erotisch Sociaal Netwerk De volgende personen praten er graag over! Lekker naar de parenclub Van het één kwam het ander Orgie-neel spelletjesavond Surprise wellness Partnerruil in de bioscoop Partnerruil aan zee Wij vrijen met onze buren Florence wil partnerruil De ultieme ruil Wow! Die is groot — Puur genot. Reageer op dit Sexverhaal Klik hier om je antwoord te annuleren.

 oude lesbische vrouwen

23 mei Het was meer een erotisch masseren dan het functioneel insmeren en ik zat dan Met verbazing zag ik hoe mijn vrouw het toeliet dat Theo haar tieten streelde. als een bruine beer en spoot golf na golf warm zaad in Anne haar kut. van deze dp, mijn sperma liep naar buiten en stroomde over mijn zak. Even later staat mijn nichtje met haar blote kutje voor mij en ze laat 1 van haar moet insmeren met de sperma en dat ze vooral geen enkel stukje overslaat. Ze pakte de zonnebrand weer en begon langzaam haar tieten in te smeren. net uit en dat was voor mij ook genoeg om mijn sperma in haar kutje te spuiten.