Sex spullen hard vingeren

sex spullen hard vingeren

Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik altijd wel in Astrid geïnteresseerd was. Altijd vrolijk en amicaal en een heerlijke verschijning. Rond een uur of acht liep ik langs haar huisje en zag dat Astrid rondliep in een kort wit rokje over haar gebruinde benen. Daarop droeg ze een blauw strak mouwloos topje die haar borsten goed accentueerden.

Ik wist dat haar man en kinderen er niet waren dus ik belde met mijn mobiel haar huisje. Met een smoes dat haar man wat gereedschap wilde lenen en ik anders twee keer moest lopen vroeg ik haar of ze wilde helpen de spullen te dragen.

Geen probleem hoor, zei ze, ik kom er zo aan. Een kwartiertje later klopte ze aan. Ik deed open en liet haar binnen. Mijn pik was inmiddels keihard. Ik schonk wat koffie in en we gingen op de bank zitten.

Hoe mijn dag was, vroeg ze toevallig. Haar gezicht werd vuurrood en zag de tranen in haar ogen springen. O nee, jammerde ze, hoe kan dit nou? Ze begroef haar hoofd in haar handen. Ik ging naast haar zitten en sloeg een arm om haar heen. Niks aan de hand Astrid, troostte ik haar, hier komen we wel uit. Je hoeft alleen maar te doen wat ik zeg, zei ik. Ik stond op, ging voor haar staan en knoopte mijn broek los. Mijn keiharde lul sprong eruit en hield deze voor haar mond. Hier Astrid, beval ik haar, neem deze maar in je lekkere mond!

Ik duwde haar hoofd richting mijn lul en stopte deze in haar mond. Ik hield met twee handen haar hoofd beet en neukte Astrid in haar mond.

Met harde halen pompte ik mijn pik in en uit haar mond. De soppende geluiden en gekerm van Astrid maakte dat ik voelde dat ik ging komen. Ik sloot mijn ogen en gooide mijn hoofd in mijn nek. Ik ga komen As…!

Ik hield haar hoofd strak tegen mijn kruis en en spoot al mijn zaad diep in haar keel. Gedwongen slikte Astrid alles in terwijl ik mijn lul zo diep mogelijk in haar mond duwde.

Toen ik leeg gespoten was haalde ik mijn lul uit haar mond en duwde Astrid achterover op de bank. Ik trok ruw haar slipje uit en spreidde haar benen. Ik ging tegenover haar op de fauteuil zitten. Astrid gehoorzaamde en stak een vinger in haar kutje. Ze stak er een tweede vinger bij en ik zag dat haar kutje begon te glimmen.

Zachtjes hoorde ik haar ook ingehouden kreunen. Langzaam vingerde Astrid haar eigen kutje. En met je andere hand je klitje As…! Met enige aarzeling bracht ze haar andere hand naar haar klitje en beroerde die ook. Steeds sneller gingen haar vingers in haar natte kutje. De soppende geluiden en het aangezicht van Astrid die wijdbeens zichzelf aan het vingeren was maakte mij weer beregeil! Haar tempo ging omhoog en haar onderlichaam kronkelde ongecontroleerd.

Ik sprong op van mij fauteuil en knielde naast haar op de bank. Dit gaat mij te traag! Ik stroopte haar topje omhoog zodat ik haar borsten kon kneden. En nu klaarkomen slet..! Ik voelde dat ze ging komen. Ze kromde haar rug, gooide haar hoofd naar achteren en sloot haar ogen. Ik vingerde haar zo hard als ik kon.

Ik voelde haar kutje knijpen on mijn vingers en haar lichaam weer slap worden. Ik was hier zo geil van geworden dat ik zonder iets te zeggen bovenop haar kroop. Ik legde haar benen op mijn schouders en stak mijn keiharde lul in 1 keer in haar kletsnatte kut. Zo, nu ik weer! Ik leunde over Astrid heen en steunde op mijn handen die ik naast haar op de bank legde. Haar benen zakten af van mijn schouders naar mijn bovenarmen. Ik duwde zo hard als ik kon mijn lul zo diep mogelijk bij haar naar binnen.

Wie weet valt daar nog veel meer aan te verbeteren dan je zelf voor mogelijk had gehouden. Verander eens van tempo, richting, hand, hoeveelheid vingers, precieze plek, ect.

Een jongen heeft me ooit weten te vertellen dat anaal vingeren héél lekker zou zijn hoewel het mij niets leek dus dat zou je ook kunnen proberen. Er zijn in ieder geval vast nog een boel gevoelige plekjes op je lichaam die je erbij zou kunnen betrekken strelen, knijpen, duwen?

Terwijl je normaal bij die hoeveelheid spanning misschien al klaar was gekomen. Van diezelfde jongen huhu, het was gewoon een gesprek hoor was 'ophouden voor je klaar komt, paar minuten iets anders doen, dan weer verder gaan' ook een tip.

Volgens mij werkt het. Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Em. Trouwens, ik pas even de topictitel aan. Heel veel mensen hebben een vraag en willen daar ook antwoorden op, dus dan is het alsnog een beetje onduidelijk wat je precies wilt tenminste, als je alleen de topictitel ziet, maar dat zien mensen toch meestal als eerst! Probeer ook voornamelijk niet meteen op je klit of vagina af te bulldozeren. Je kunt bijvoorbeeld op bed gaan liggen en gewoon beginnen te strelen in je nek, zo via je borsten beneden, eerst nog even blijven hangen bij je venusheuvel en schaamlippen Doe zelf ook aan voorspel, kortom.

Als je daar nou ook nog eens een opwindende fantasie bij bedenkt, wordt het al een stuk opwindender. Anaal kan inderdaad erg lekker zijn, maar je bent pas 13 en je hoeft echt niets te forceren. Als jou dat niets lijkt, doe het dan niet. Infidel Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Infidel. En in de koelkast natuurlijk. Vinden jullie het ook niet ongelooflijk, dat dit topic na 10 dagen nog hier staat, in plaats van bij seksualiteit? En ik denk ook niet helemaal de bedoeling.

Diamera Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Diamera. Omegatypez Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Omegatypez. Thread revival van anderhalf jaar terug? Dasherman Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Dasherman. En daar poets je je tanden ook mee? Of twee tandenborstels hebben thuis? Probeer eens een zachte gladde panty in je doos te proppen en die er dan heel langzaam over je clitoris heen eruit te trekken.

Wel met een schone doen he en niet te ruw anders word je schraal. Doe er maar geen objecten in. Elke dag melden zich wel mensen in het ziekenhuis die op een mirakele wijze op een ding zijn 'gevallen' die nu verstopt zit in hun anus of vagina. En dat wil je echt niet. Straks verlies je een deel van de pen of schiet de wortel te ver, haha en dan komen je ouders er wel achter. Sneeuwwitje Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Sneeuwwitje. Superphris Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Superphris.

Overigens kun je je post gewoon wijzigen, Daphne, als je er nog iets aan toe te voegen hebt. Een pvc buis met 2 condooms erom? Komkommer XD alleen de naam hoort er al bij Banaan, Loop eens door een supermarkt vind je genoeg dingen, of kijk eens op internet. Ik zou nooit van mijn leven etenswaren gebruiken, het heeft super veel bacteriën waardoor er een ontsteking zal kunnen komen en ja..

Schattekuuhh Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Schattekuuhh. Of je gaat voor busjes minideodorant, nagellakpotjes wel heel goed dichtdoen! Jessicadr Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Jessicadr. Nee das juist grappig! Als je m er dan in doet, en dat ze dan van elkaar losschieten dus zgmaar dat ie opengaat. Dan moet je in je kut gaan vissen naar een halve capsule, en dan raak je hele leuke plekjes O.

Ik begon tien jaar geleden. Je leeft maar één keer. Bovendien vind ik seks het natuurlijkste wat er bestaat, alles is volkomen normaal.

Read more