homo gangbang sappige vagina

Het zal inmiddels zo'n 14 jaar geleden zijn maar m'n eerste, hitsige avontuur in de jongensliefde staat me nog zeer helder voor de geest. Ik was als jarige jongen nog dienstplichtig en diende m'n tijd uit in een plaats ergens in het midden van het land.

Het laatste half jaar van deze parate tijd was ik werkzaam in de manschappenbar van onze compagnie. Arjan was hetero, had al een tijd een vriendin en 's middags waren we vaak te vinden in de sporthal waar we aan onze spieren en conditie werkten. Ik hing bijna elke dag wel even in de ijzers. M'n lichaam was lekker hard en gespierd en een tijdje hiervoor had ik m'n lange, donkere manen verruilt voor een sportief, kort kapsel.

Ook ik viel op meisjes, had al wat sexuele avontuurtjes gehad en stond alweer een tijdje droog. Toch openbaarde zich de laatste maanden in diensttijd een totaal ander gevoel in mijn hoofd en lijf. Een heimelijk en dierlijk sexueel gevoel wat diep uit mijn onderbuik kwam en waarvan ik het bestaan nog nooit had ontdekt.

Dit gevoel kwam niet zonder aanleiding m'n leven binnenwandelen, nee Marcel heette hij en hoewel hij in het zelfde gebouw sliep, kende ik hem eigenlijk niet. In de bar kwam hij eigenlijk ook nooit maar als barman hoorde je wel eens wat van andere soldaten die aan de toog zaten.

Een van de jongens was na enkele biertjes wat loslippig en vertelde dat Marcel homo was omdat hij avances had gemaakt tijdens een bivak. Het was uiteraard nogal een taboe in dienst, jongens met zulke gevoelens kende je eigenlijk niet. Later kwam ik Marcel op de gang tegen en ik bemerkte dat ik hem toch met andere, nieuwsgierige ogen bekeek.

Hij zag er niet anders uit dan andere jongens maar het idee dat hij op jongens viel maakte een onbestemde prikkeling in me los. Het kazerneleventje kabbelde voort en we waren altijd weer blij dat het vrijdag was en we weer naar huis konden met de trein. Op 1 weekend na dan want elke dienstplichtige soldaat moest een keer een weekend wachtdienst draaien. Een dienst die begon op vrijdag en zondagmorgen eindigde. Hoewel er nooit wat gebeurde was het toch altijd spannend om met je Uzi en een collega rond het terrein te lopen vooral als het donker was.

M'n humeur klaarde wat op toen ik de indeling zag van het weekend. Marcel moest ook wachtdienst draaien, ik kreeg er een nerveuze kriebel van in mijn lijf. Het was heerlijk nazomers weer en zelfs 's nachts kon je zonder jas de ronde doen. Helaas hoefde ik niet met Marcel wacht te lopen hij was steeds bij iemand anders ingedeeld. We spraken elkaar wel in het wachtlokaal en tijdens een groepsgesprek maakte hij min of meer een complimentje in mijn richting.

Ik voelde me zeer gevleid door deze aandacht en het was voor mij weer een bevestiging van wat ik aan de bar had gehoord. Later kreeg ik de opdracht Marcel te wekken, hij was weer aan de beurt voor z'n ronde.

Stil liep ik de gang door en kwam in het groezelige, graffiti vertrek waar hij heerlijk lag te slapen. Ik vond het reuzenspannend en wilde ook lief voor hem zijn. Voorzichtig legde ik mij ene hand op de deken daar waar zijn bovenbeen zich bevond. Met mijn andere hand streek ik zachtjes door zijn eveneens korte, opgeschoren, donkerblonde haar en lispelde zacht zijn naam. Langzaam opende hij z'n ogen en keek me enigszins verwonderd aan.

Ik glimlachte terug en ging weer naar de rest van de groep. Tijdens de laatste uren van de wacht verveelde ik me stierlijk en opperde bij de wachtcommandant dat ik nog wel een rondje wilde doen. Dit mocht niet alleen dus vroeg hij of er nog vrijwilligers waren die met mij een rondje kazerne wilden doen. Wat ik stiekem gehoopt had, gebeurde. Zo liepen we even later in de vroege morgen rond het kazerneterrein. Mijn hart bonsde in m'n keel en ik maakte af en toe een toespeling in de richting van mijn maatje.

Ik voelde me week van binnen en wiegde met opzet een beetje met m'n gespierde billen. Hij beaamde het maar we liepen zwijgzaam door. Dit was een geil, gekmakend spel maar we hadden alle twee nog niet de moed gevonden om actie te ondernemen. We besloten een stuk af te snijden en liepen naar onze bar waarvan ik de sleutel bij me had.

We ploften in het donkere soldatenhol op de bank met de glimmende legerkistjes op tafel rustend. De spanning was intens. Inmiddels had ik mijn rechtervoet kruislings over zijn schoen gelegd. Nu kwam m'n Marcel in actie en ik voelde opeens z'n handen over mijn torso gaan.

Hij zat heel dicht naast me, wilde me zoenen maar door de opgebouwde spanning en het feit dat het de eerste keer was voor me klapte ik enigszins dicht. Marcel was gelukkig heel begripvol en stelde me gerust. We dronken ons glas fris op en gingen weer terug naar het wachtlokaal. Ik voelde me wel een beetje opgelaten en verward en kon de laatste uurtjes geen oog meer dicht doen. Om 8 uur 's morgens waren we dan eindelijk verlost van dat oersaaie wachtlopen hoewel ik aardig verhit was geraakt door alle perikelen met Marcel.

Samen liepen we naar ons compagniegebouw terwijl de rest van de militairen naar huis ging. Marcel en ik hadden een kamer op dezelfde verdieping en beide waren we van plan onze burgerkloffie aan te trekken en naar huis te gaan.

We deden alsof er helemaal niks was gebeurd maar zelf voelde ik me een beetje rot omdat ik op het moment supreme de boot af had gehouden. De verhalen over plat neuken en sperma spritsen kwamen daarna steeds vaker voorbij als de twee samen waren , en toen wist Lisa het zeker dat het geen verhalen waren om stoer te doen maar dat Maud echt de wens had om een keer plat geneukt en volgespoten te worden door zeer veel mannen.

Ook werden de vrijpartijen tussen hun tweetjes nog vaak herhaald en befte Lisa voortaan zonder schaamte de kut van Maud en maakte elkaar heftig klaar tijdens de logeer partijtjes die steeds vaker werden gepland , Lisa had de smaak te pakken en had de seks ontdekt maar was niet lesbies maar neukte ook gewoon met jongens als dat zo uitkwam.

Ik herinner mij Maud als een super mooie blondine met altijd twee bungelende vlechten op haar hoofd. Ze had een gebruinde huid een stevige maar zeer lekkere kont waar je u tegen zei , en Ze had voor haar leeftijd van 19 een paar enorme grote tieten die ja vaak in haar open truitjes op en neer zag wiebelen. Ze had van die blauwe zaad vragende oogjes en ik fantaseerde wel eens dat ik met haar lag te tongzoenen en dat we verkering hadden samen.

De avond dat Lisa ons begon te vertellen dat ze een plan had bedacht voor een surprise party voor de verjaardag van Maud kan ik mij nog goed herinneren. We dachten in het begin dat ze het had over een van onze normale party’s die we wel vaker hadden met drank en muziek waar ook wel wat werd gevreeën maar verder onschuldig waren.

Maar Lisa had andere plannen en had het over een heel andere party voor haar vriendin namelijk een vette neukparty voor Maud zijn verjaardag. Wij wisten nooit wat we Maud moesten geven voor haar verjaardag want ze had alles wat haar hartje begeerde , omdat haar ouders dachten dat hun dochter netjes was en goed zijn best deed op school was ze ook wel een beetje verwend want ze kreeg wat ze vroeg waarschijnlijk.

Lisa zei dat als je Maud echt een keer blij wilde maken dat we dan moesten zorgen voor een gangbang party waarbij zij het middelpunt was en helemaal suf werd geneukt en volgespoten dat wist ze zeker want Maud had het hier vaak over gehad volgens haar. Na enige aarzeling zijn we toch van start gegaan om een party voor te bereiden want we moesten veel regelen zoals de locatie bijvoorbeeld want bij haar thuis ging het natuurlijk niet , en wij waren inmiddels ook erg nieuwsgierig geworden en wilde ook wel eens zien hoe Maud werd suf geneukt in alle gaten die ze had.

De locatie hadden we snel geregeld want David zijn ouders waren op de dag voor dat Anouk verjaarde niet thuis , zei waren een week naar Oostenrijk op vakantie bij vrienden die in Oostenrijk woonde , ieder jaar gingen ze een week daar op vakantie , David ging vroeger altijd mee maar de laatste twee jaar bleef hij thuis. Ze hadden een groot huis met een super grote huiskamer een loei van een keuken en twee grote badkamers het was een zeer gezellig huis en je kon zien dat de ouders van David het goed voor elkaar hadden.

Dit was echter de geschikte locatie om Maud te verassen en om ze eens flink te laten uitwonen door veel , zeer veel mannen. Want dat moest gebeuren zei Lisa zeer veel mannen regelen zodat het een echt ordinaire neuk en volspuit festijn zou worden waarbij de sperma echt werkelijk door de lucht zou spuiten op het gezicht het haar en in de mond van Maud dat vond ze opwindend.

Lisa wist zeker dat Maud helemaal plat geneukt en ondergespoten wilde worden. Dus gingen wij snel achter de computer om een advertentie te plaatsen op internet , want we hadden niet veel tijd ,de verjaardag was al over twee weken. We hadden de advertentie snel klaar die op een paar porno sites te zien was. De advertentie luide zo: Zeer veel nette jonge goed uitziende maar zeker ook potente mannen gezocht voor amateur gangbang en bukkake verjaardag party voor een meisje van 19 jaar.

Ze weet van niets dus graag discretie a. Daarna is het de bedoeling om haar helemaal onder te spuiten en haar te trakteren op een ware sperma douche zodat haar hele gezicht is gedoucht met sperma. Heeft u interesse graag snel reageren op bovenstaande advertentie code. Wat er daarna gebeurde durfden wij niet te dromen de dag erna hadden wij al 70 aanmeldingen waar wij een selecte uit hebben gemaakt en 32 mannen hebben we toen benaderd en uitgenodigd om te komen.

Dit was voldoende voor een ware gangbang avond waarbij het kostelijke zaad rijkelijk zou vloeien dat wisten wij zeker. We waren klaar en het feest kon beginnen nu de uitwerking nog. Die bewuste dag ging Lisa naar Maud en zei dat we een feest hadden georganiseerd voor haar verjaardag en dat ze moest zorgen dat ze er mooi uitzag. Maud was enorm blij en had wel zin in een knalfeest , Maud wist toen nog niet dat ze deze dag de droom van haar leven ging meemaken en dat ze over een paar uur in haar blote kont tussen 32 blote hitsige stijve lullen zou zitten die haar in alle gaten zouden gaan neuken.

We halen jou om acht uur op zei Lisa tegen Maud die wilde weten waar het feest was maar Lisa verklapte nog niets. Maud had geen idee naar wat voor feest ze heen ging maar besloot iets uitdagends aan te doen , ze trok haar favoriete donkere strakke Levis spijkerbroek aan en haar rode strakke truitje met lange mouwtjes haalde ze uit de kast , in dit truitje kon je altijd goed zien hoe groot haar tieten waren en je moest moeite doen als je met haar praatte om niet naar haar enorme borsten te kijken.

Het was net of ze het vermoede maar ze had een zeer ordinair witte kante BH en string aan getrokken en was lekker gedoucht en rook erg lekker , haar haren had ze zo als altijd dus er bungelde twee staarten wulps op haar hoofd. Om acht uur waren wij met zijn achten en de 32 mannen die inmiddels ook waren gekomen aan het kijken naar een porno film om de mannen vast wat op te hitsen , en we hadden van oude bier kratten een enorm groot bed midden in de huiskamer gemaakt zodat het een grote neuk partij kon worden , ook hadden wij vast 10 handboeken klaargelegd voor al het sperma wat er gespoten zou gaan worden.

Om kwart over acht ging de bel en daar zul je ze hebben zeiden wij , en inderdaad Maud kwam geblinddoekt samen met Lisa het huis binnen waar iedereen muis stil was natuurlijk.

Toen Maud haar jas had uitgedaan en opgehangen zagen we hoe lekker ze eruitzag en dat de lullen van de mannen snel omhoog kwamen , Lisa nam het woord en hete iedereen van harte welkom op de verjaardag van Maud en zei we gaan er samen een super leuke avond van maken zij Lisa.

Je hebt mij vaak verteld over jou dromen voor een gangbang party en dat je fantaseert dat je word ondergespoten door zeer veel mannen. Vanavond komt jou droom uit en gaat het gebeuren waarop Maud ineens haar blinddoek aftrok. Plotseling stond ze oog in oog met 32 blote mannen die inmiddels allemaal een grote stijve pik hadden vanwege de geile porno film die we gekeken hadden en hadden gezien hoe geil Maud eruitzag.

Maud wist niet wat ze zag en bloosde voor het eerst in haar leven ze keek erg blij en was duidelijk meteen zo geil als wat dat kon je zien. Lisa nam weer het woord en zei ik denk dat het tijd is geworden om te gaan genieten met zijn allen van Maud die word uitgewoond vanavond. Ze zij tegen twee donkere mannen kom maar eens hier en begin haar uit te kleden en maak haar geil heel geil , ik ga daar in die stoel zitten en ga zitten genieten van een verschrikkelijk harde neukpartij.

Ze wenste Maud succes en veel plezier toe en liep naar de grote stoel in het hoekje van de immense huiskamer. Want een ding was zeker het zou een knalharde neukavond worden waar veel gekrijst zou gaan worden door Maud die hard en diep geneukt zou worden door iedereen in haar kut en in haar kont. Haar mooie smoeltje zal worden bedekt met slijmerige witte ladingen hete sperma uit alle lullen.

Maar ook haar mondje zal worden volgespoten met het witte baby sap. De mannen begonnen haar broek uit te doen en haar rode truitje , een derde stond al heel ordinair met haar te tongen , Maud werd zichtbaar zo geil als een pakje met boter en wilde nog maar een ding en dat was neuken neuken en nog eens neuken.

Maud liet het allemaal begaan en stond al gauw helemaal in zijn blote kont tussen allemaal stijve gretige pikken die klaar waren voor een stukje meesterk in het af neuken van een meisje. Een man ging op bed staan en Maud moest hem gaan pijpen , zijn lul was groot en was zo stijf als een tierelier de andere twee begonnen eerst even met wat geile billenkoek en sloegen heel hart om beurten tegen de blote reet van Maud die kleurde snel ligt rosé van de klappen op haar blote kont.

Maud krijste van genot en zei “ sla mijn reet alstublieft zo rood als een kreeft en ze vond het zichtbaar geil. Na deze afranseling ging het dan echt gebeuren , een man ging op bed liggen met een enorme stijve pik en Maud kroop er met haar gebruinde stevige dikke bips bovenop al gauw hoorde je het harde geklets van de billen van Maud die zeer snel op de ballen van de man kletsten. Deze pik ging zeer snel in en uit de inmiddels klets natte pruim van Maud die gek werd van geilheid en ze riep ” neuk me neuk me “ waarop de man nog harder zijn pik in haar kutje stootte en haar zeer snel en heftig neukte.

Als snel kwam er een andere man achter haar geile bips staan en stak zijn stijve lul meteen diep in haar kont gat en begon ook haar kont te trakteren op een geil stukje kontje neuken. Maud was door het dolle heen en kreunde als een bezetene , de andere mannen keken toe terwijl ze allemaal aan het masturberen waren en moesten wachten op hun beurt om die kut ook eens hard te mogen neuken sommige mannen moesten moeite doen om niet te snel klaar te komen , want dat was niet de bedoeling het moest op het einde een waar spuit festijn gaan worden.

Maud riep er nog een vierde man bij die ze ging pijpen de slurpende geluiden waren door het hele huis te horen en de man kreunde het uit van genot het was super om te zien hoe de stijve lul in en uit de mond van Maud verdween.

Daarna werd Maud op de eettafel gelegd en ging het kutje neuken gestaag door , iedereen zou aan de beurt komen Zei Lisa ben maar niet bang jongens want we stoppen pas als alle pikken in haar kut en kont hebben gezeten.

Er werd nog 1 uur doorgeneukt in alle standjes en alle gaten , Maud was inmiddels al 4 x geil klaar gekomen en had op de bank alles onder gespoten met geil sap uit haar kut van opwinding. Maud was zo geil dat ze tijdens de neukpartij haar tiet in haar mond stopte en lekker op haar tepel beet en er aan likte. Ze aaide over haar buik en billen en je kon zien dat ze het uit wilde schreeuwen van genot.

Het zou toen niet lang meer duren voor wij met al haar vrienden getuige zouden zijn van het grootste onderspuit festijn wat je jezelf maar kunt voorstellen. De mannen waren zo geil dat je kon zien dat ze op springen stonden en dat de grote ladingen sperma dadelijk over Maud zouden spuiten. Lisa zag ook dat er geen houden meer aan was bij de mannen en nam Maud mee naar het grote bed en legde Maud met haar hoofd net over de rand van het bed iets achterover gekanteld.

Lisa nam het woord en zei , nu komt de grote finale mannen jullie mogen haar gezicht helemaal onder spuiten met sperma en ik zou zeggen laat jullie maar eens lekker gaan en laat de stralen sperma maar door de lucht vliegen over haar gezicht spuit haar maar helemaal vol dat vind ze geil.

Buurmeisje neuken erg nat kutje

Homo gangbang sappige vagina

Open natte kut kale spleet

Klik hier als homo gangbang sappige vagina een kwetsend verhaal wilt laten verwijderen vermeld de titel en schrijver van het verhaal. We deden alsof er helemaal niks was gebeurd maar zelf voelde ik me een beetje rot omdat ik op het moment supreme de boot af had gehouden. Waar mensen binnen kondenhet was daar super gezellig altijd en escorte in limburg tantra massage lelystad kon daar beter als in Nederland waar het strenge deur beleid ons naar België deed verkassen om te stappen. Maud bedankte Lisa voor de fijne vrijpartij en ging naar haar eigen bedje waarna de twee snel in slaap vielen. Marcel en ik hadden een kamer op dezelfde verdieping en beide waren we van plan onze burgerkloffie aan te trekken en naar huis te gaan. Gangbang · Gapend Gat · Gapende Anus · Gat In Massagetafel · Geamputeerde · Geblinddoekt · Gebruind · Geëlektrificeerd · Geen Slipje · Gek · Geketend. Threeway homo bareback act. Threeway homo bareback act. Categorie Zonder Condoom wihcc.eu Error loading player: No playable sources found. Homo lul Met sappige prikt diep throated aan de totale stijfheid en de. MelissaBaker2Anal,pussy,fucking,sucking,cock,mature,fuck,masturbation,solo . Wildste 53 duurt een brute gangbang vuistneuken en een schedel diep neuken.